„New Yorkban fogok szülni” – születendő gyermekéről mesélt Mihalik Enikő

A várandós Mihalik Enikő megosztott pár részletet a magánéletéről Tillának a Propaganda című műsorban.

Mihalik Enikő közel két hónapja jelentette be, hogy férjhez ment, ráadásul a családjuk is bővül egy kislánnyal. A világhírű magyar modell a Propaganda című műsorban mesélt a várandósságáról, és terveiről a jövőt illetően.

Mihalik Enikő szeretné, hogy gyermeke kettős állampolgár legyen (Fotó: YouTube / TV2)

„New Yorkban fogok szülni, azért, hogy a gyereknek meglehessen a két állampolgársága. Úgy voltam vele, hogy ha majd Amerikában leszek szerelmes, és oda megyek férjhez, úgyis kapok egy zöldkártyát, ha meg nem, akkor hazajövök, mert egyedül nem akarok kint maradni, ráadásul itthon van a családom is. Viszont New Yorkban megismerkedtem egy magyar férfival, akinek szintén Magyarországon van a családja, így két legyet ütöttem egy csapásra” – mondta nevetve Enikő, majd hozzátette: egyelőre 2-3 évet terveznek New Yorkban élni.

Szeretne a későbbiekben örökbe fogadni

„Nem sírtam, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Nekem ez egy sokkosabb élmény volt, a szó pozitív értelmében. Fel kellett fognom, és ez nem egyik pillanatról a másikra ment. Ez egy hosszú, hetekig tartó folyamat volt, mire felfogtam, hogy tényleg édesanya leszek” – fogalmazott Enikő, aki szeretne majd a későbbiekben még egy kisbabát is, azonban őt örökbe szeretnék fogadni.

„Ha újra teherbe esnék, meg sem fordulna a fejemben, hogy elvetessem. De most az a mondás Dáviddal, hogy a második gyermekünket szeretnénk majd örökbe fogadni” – jelentette ki Enikő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!