Beoltották Hűvösvölgyi Ildikót: a második vakcina másképp hatott rá

Megkapta a koronavírus elleni védőoltást a színésznő.

Két héttel ezelőtt esett át a második koronavírus elleni védőoltáson Hűvösvölgyi Ildikó, aki alig várja, hogy újra dolgozhasson.

„Az első vakcina után semmilyen tünetem nem volt, a másodiknál egy kis hőemelkedés, végtagfájdalom és gyengeség jelentkezett, de 1–2 nap után teljesen jól voltam„ – kezdte a Borsnak Ildikó, aki az orosz Szputnyik V-öt kapta. „Nagyon örülök, hogy nemsokára munkakészen leszek, mert hamarosan újra tanítanom és vizsgáztatnom kell a Táncművészeti Egyetemen. Jó lesz ismét dolgozni, mert hiányzik, és a színpadra is vágyom vissza. Szinkronizálni is gyakran hívnak, nem bánnám, ha többet mozoghatnék, de mindent a maga idejében” – mondta mosolyogva a Kossuth-díjas színművésznő, majd hozzátette, mindenkiben nyomot hagy az elmúlt év.

A színművésznő alig várja, hogy újra dolgozzon, és közönség előtt léphessen a színpadra. Ildikó a Táncművészeti Egyetemen is tanít
Fotó: Bors

„Ezt soha nem fogjuk elfelejteni, mert egy ismeretlen, gonosz vírussal állunk szemben. Mégis hozott pozitív dolgokat is számomra, amit az eddigi rohanó éle­tem tempója miatt nem tudtam, például, hogy jó háziasszony vagyok. Főzök, mosok, takarítok, és minden szerettemnek a gondját viselem. Nagy dolog, hogy sokkal több időt tudtam együtt lenni a férjemmel, mint azelőtt. Sajnálom a fiatalokat, nekik nagyon nehéz. Az én koromban azonban már nem is olyan rossz egy kis pihenés„ – mesélte a színésznő.

Ildikó abban a szerencsés helyzetben van, hogy Bence unokája szinte karnyújtásnyira él tőle, így gyakran tudtak találkozni.

„Szemben laknak velem a lányomék, igaz, hogy csak a kertben, de gyakran láttuk egymást, az ünnepeket is együtt töltöttük. Hála Istennek a családunkban senki nem kapta el a fertőzést, remélem, most már megússzuk. Mindenkit arra kérek, oltassa be magát, hogy mielőbb együtt lehessünk a színházban és azon túl is!”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!