Kitálalt Tóth Gabi: Eddig sosem hallott történetet mesélt el Tóth Andiról

Újabb csontvázak estek ki a szekrényből. Tóth Gabi nem hallgat tovább!

Újabb titkok derültek ki a Tóth Gabi és Tóth Andi közti konfliktusról! Tóth Gabi az Instagram-oldalára feltöltött videójában bevallotta, hogy az elmúlt évek során több aggódó ismerőse is ráírt, hogy keresse fel Tóth Andit, mert úgy látják, hogy nagyon rossz irányba tart a fiatal énekesnő.

„Senkire nem hallgat, mi lenne, ha megpróbálnék én beszélni vele? (…) Eljött egy pont, amikor észrevettem, hogy egyre károsabb, amit Andi próbál mutatni magából” – fogalmazott Gabi, aki rá is írt Andira, és elmesélte neki a saját tapasztalatait, és hozzátette, hogy szerinte rossz útra lépett. „Leírtam a tanácsaimat és olyan reakciót kaptam Andiról, amire őszintén nem számítottam.”

Ezután Gabi még kétszer is ráírt, de hiába. Andi válaszra sem méltatta.

Aztán jött a Sztárban Sztár, amikor Andi Gabi egyik dalát adta elő. A családanya örült a hírnek, rögvest szólt a TV2-nek, hogy szívesen bemegy és segít Andinak a felkészülésben, ám a fiatal énekesnő ezt elutasította. Azt mondta, nem akarja látni Gabit. Ráadásul két nappal később jött a feketeleves, amikor Andi azt nyilatkozta, hogy Gabi volt az, aki nem akart elmenni a próbákra.

Gabi úgy érezte, ez övön aluli ütés volt Anditól, és nagyon rosszul esett neki, de még ennek ellenére is beküldte a ruháját a TV2-be, amiben végül színpadra is állt a fiatal énekesnő...

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!