Tóth Andi végre megtörte a csendet, nyíltan elmondta, mit gondol Tóth Gabiról

Napok óta megy a cicaharc a két énekesnő között. Tóth Andi most tiszta vizet öntött a pohárba és kitálalt Tóth Gabiról.

Szerző Doris

Tóth Andi a Blikk megkeresésére mondta el, mit gondol Tóth Gabiról, valamint arról a videóüzenetről, amiben Gabi tisztázta a köztük lévő nézeteltérést.

Fotó: TV2

„Vicc ez az egész! Azt mondta Gabi, hogy lett volna lehetőségem megvédeni magamat, de könyörgöm, ez nem egy bikaviadal, hogy meg kelljen védenem magam. Nem vagyunk mi állatok, legalábbis én biztosan nem!” – jelentette ki az énekesnő.

„Nyilatkozzon csak Gabi, amit akar rólam, én már mindent elmondtam és ebbe a vitába nem szeretnék jobban beleállni. Szerintem én ebből rosszul nem jöhetek ki, mert semmi rosszat nem tettem ellene. Nyugodtan szidjon csak Gabi, én ennél okosabb vagyok, és nem mondok semmi rosszat róla, mert ő ezen csak tovább lovagol. Gabi szeret beleállni az emberekbe, de a kesztyűt a továbbiakban nem veszem fel, szeretném elvarrni ezt a szálat. A lelkiismeretem tiszta, mint a patyolat, ő meg főjön csak a saját levében!”

Ahogy arról már a Ripost is beszámolt, a két énekesnő néhány nappal ezelőtt, a neten feszült egymásnak, miután Gabi egy zárt csoportban kifejtette, mit gondol Andi egyik fotójáról.

Fotó: Ripost

Andi sem volt rest, az Instagramon tette közzé Gabi privát bejegyzését, ezzel elindítva a lavinát.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

Gabi erre egy videóüzenettel reagált, amiben kifejtette, hogy ő sosem kérdőjelezte meg Andi tehetségét, csupán segíteni próbál neki, ám ebben Andi sosem volt partner.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!