Singh Viki és szerelme levesezőt nyitottak a koronavírus alatt

Szentendrén nyitott levesezőt Singh Viki és kedvese, Csepregi Tamás! Az énekesnőnek nem derogál beállni a pult mögé, és kiszolgálni az odalátogató vendégeket. Sőt, Viki és Tamás heti hét napot dolgoznak azért, hogy építsék a jövőjüket.

Ahogy a legtöbb embernek, úgy Singh Vikinek sem volt könnyű a 2020-as év. Az énekesnő szinte alig állhatott színpadra a koronavírus évében, ami nemcsak a lelkiállapotára, de a pénztárcájára is hatással volt.

Fotó: Instagram

Viki azonban, ahelyett, hogy önsajnáltatásba fojtotta volna a bánatát, inkább új lehetőségek után nézett: kedvesével, Csepregi Tamás futballistával levesezőt nyitottak Szentendrén, amit közösen üzemeltetnek.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Supi 🍵🍰🥗🌭 (@supi_szentendre) által megosztott bejegyzés

Már régóta szerették volna megnyitni a kis üzletet, de az elsődleges tervük egy saját otthon felépítése volt. A koronavírus-járvány azonban átírta az elképzeléseiket, és a családi ház helyett inkább az újabb vállalkozás mellett döntöttek.

„Közel két éve már nyitottunk egy apró ruhaboltot Szentendrén, ami most, a vírus miatt hónapok óta zárva van. Amikor megtudtuk, hogy van egy kiadó üzlethelyiség a Fő téren, megpályáztuk és megkaptuk a bérleti jogot, aminek köszönhetően elkezdhettük megvalósítani a levesezővel kapcsolatos álmainkat” – mondta el a Ripost-nak Singh Viki.

Viki és Tamás az elmúlt hónapokban a saját két kezünkkel alakították ki a levesező belső terét, ami rengeteg fizikai munkával és pontos tervezéssel járt. Ráadásul rengeteg kritériumnak kellett megfelelniük a Nébih felé.

„Többször volt olyan, hogy sírógörccsel küzdve mentem hátra a konyhára, hogy én nem így képzeltem el ezt. Az volt a félelmem, hogy én énekesnő vagyok, és nem akarom, hogy ez elfelejtődjön az életemben. Nagyon élvezem, hogy civil állásom is van, de nem akarom közben elfelejteni, hogy mi az igazi hivatásom. Most Tomival ketten dolgozunk gőzerővel, reggeltől estig, hétfőtől vasárnapig, hiszen a levesező megvalósítása minden tartalékunkat felemésztette, amit eredetileg a közös házunkra tettünk félre. Reméljük, hogy idővel megengedhetjük magunknak azt, hogy alkalmazottakat vegyünk fel az üzletbe. 2020 nem volt a kedvenc évem, viszont ismét bebizonyosodott, hogy milyen erős a kapcsolatunk Tomival, és hogy a bajban különösen számíthatunk egymásra. Most viszont, a közös munka mellett az is nagyon fontos, hogy elkezdjünk ismét minőségi időt tölteni egymással. Az utóbbi hónapokban erre nem volt lehetőségünk, mert minden szabad percünkben az üzletről beszélgettünk. Szükségünk van hetente legalább egy közös fél napra, amikor nem dolgozunk, csak kettesben vagyunk. Mindent összevetve én hálás vagyok a tavalyi évnek, mert a nehézségei kihoztak mindkettőnkből egy olyan élni akarást, amivel épülni tudtunk, és lerakni azokat az alapokat, amelyekkel majd tovább fejlődhet a kapcsolatunk” – fogalmazott az énekesnő.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Supi 🍵🍰🥗🌭 (@supi_szentendre) által megosztott bejegyzés

Egy cseppnyi színpad Vikinek tavaly rengeteg koncertjét mondták le a vírus miatt, ami lelkileg és anyagilag is megviselte. Éppen ezért volt óriási öröm számára, amikor lehetőséget kapott a Dancing with the Starsban, ahol zenekarral együtt énekelhetett adásról-adásra, miközben a versenyzők előadták a produkcióikat. „Koncertek szempontjából katasztrofális volt a múlt év, de mindent összevetve még mindig a szerencsésebb előadók közé tartozom, hiszen lehetőséget kaptam a TV2 táncos műsorában. Ez hatalmas megtiszteltetés volt számomra. Egyfelől, mert szakmailag ez óriási megtiszteltetés, másrészt azért, mert egy kicsit újra átélhettem, milyen jó érzés közönség előtt állni„ – mondta el a Ripost-nak Viki, akinek a tévéműsor ellenére újra kellett terveznie az évét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin bejelentése drámai változást hozhat a világban

origo.hu

Sokkoló felvétel került elő Anne Heche balesetéről - videó

borsonline.hu

Mindjárt lecsap a vihar, több megyére már riasztást adtak ki

mandiner.hu

Reklámkampány indult a transznemű sportolók ellen (videó) (videó)

metropol.hu

Megdöbbentő videó, az aszály miatt látható a Margit híd alagútja

hirtv.hu

Magyar Nemzet: ellenzéki nagyhalakat sodorhat el a baloldali korrupciós botrány

lakaskultura.hu

Ikonikus székek, minták, design tárgyak: a skandináv formatervezés remekei

ripost.hu

A kórházi ágyon fotózták le Gáspár Beát, nagy a fájdalom, ápolók hada veszi körül

ripost.hu

Így főzd a szilvalekvárt, ha nem akarsz órákig a tűzhely mellett állni

ripost.hu

Letolta a bugyiját, less be alá: szeméremdobját mutatja a vadóc álomnő

ripost.hu

Kitálalt Berki Krisztián pszichológusa: kemény titokra derült fény

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Hatvan éve hunyt el Marilyn Monroe - rejtélyes részletek a díva tragikus haláláról

SZTÁRDZSÚSZ

"Hol a cicid?" - Tették fel a kínos kérdést Dér Heninek e fotó láttán

SZTÁRDZSÚSZ

Gyászol a filmes szakma: elhunyt a legendás rendező

SZTÁRDZSÚSZ

"Valakinél ott van az eredeti" - Nagy veszteség érte Szandit