Őrült szexi: a Riói karneválra gyúr Kandász Andrea

Különleges képeivel Kandász Andrea nőtársainak szeretne elsősorban üzenni, célja, hogy tudják: 40 felett, gyerekkel és férjjel a hátuk mögött is le lehet fogyni, és jól érezni magukat a bőrükben.

Alapvetően nem vagyok szégyenlős, de az, hogy mennyire szeretem mutogatni magam, teljes mértékben attól függ, hogy milyen formában vagyok. Utazós műsor vezetőjeként tulajdonképpen a munkakörömbe tartozik a strandok, fürdők tesztelése, és a munkaruhám a bikini, vagyis csak lenne, mert eddig alig győztem takargatni magam. Most azonban, hogy egy, a palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszön­hetően 22 kilótól szabadultam meg, nem okoz gondot egy fürdőruhás fotózás sem.

Sok nő­társam csak lemondóan legyint, hogy nekik már mindegy, az „uruknak” így is jók lesznek, de szerintem nagyon fontos, hogy saját magunkkal is elégedettek legyünk – mesélte lelkesen a tévés, aki nem áll meg itt. Andrea addig nem nyugszik, amíg egy álmát nem valósítja meg.

Pár éve Rióban jártunk, és vettem egy ottani hölgytől egy eredeti karneváli ruhát, aki aztán az összeget a fia tanulmányaira fordította, szóval komoly eszmei értéke van számomra. Az egész szett egy falatnyi bikini, hatalmas tollas fejfedővel, de az csak bomba alakon mutat jól, bár az alakom a tökéletestől messze van, nem is erre vágyom, de így, hogy már elégedett vagyok a testemmel, elutaznék pár hétre Rióba, és a tánciskolában megtanulnám a többiekkel együtt a koreográfiát.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!