Óriási meglepetés: Jön a baba a magyar sztárpárnál

Nemsokára bővül Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja. Hatalmas az öröm!

Harmadik gyermekét hordja a szíve alatt Tápai Szabina! Kisfiuk, a 7 éves Beni és kislányuk, a 2 éves Milla várhatóan júniusban kap kistestvért.

Fotó: Ripost

„A pozitív terhességi teszt a konyhaasztalon fogadta Gábort. Amikor nem jött meg a menstruációm, azonnal csináltam egy tesztet. Egyértelműen pozitív lett, amin nem kellett volna meglepődnöm, elvégre nem szedtem fogamzásgátlót, egyébként is mindkét gyerekünk könnyen fogant. Mégis meglepődtem, hogy ilyen hamar összehoztuk a babát. Örülök nagyon. Hamarosan 35 éves leszek, Gábor 38 múlt, ez a kor ideális a harmadik gyerekünk vállalására. Jóllehet Milla az első két évében nem igazán hagyott aludni minket, az elmúlt két hónapban már nyugodtak az éjszakáink” – magyarázta a Story magazinnak Tápai Szabina, aki hozzátette: ez a várandóssága minden eddiginél kimerítőbben indult, ugyanis állandó rosszullét gyötörte.

Mint kiderült, Kucsera Gábort elsőre sokkolta a dolog.

„Szabályosan lefagytam. Apaként is maximalizmus jellemez, egyből felvetődött bennem, vajon elég felkészült vagyok-e a családbővítésre. De akárhogy is, a legjobbat fogom kihozni magamból” – mondta a világbajnok kajakozó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!