Mély fájdalom! Szörnyű tragédia rázta meg Sinkovits Imre családját

Húsz év elteltével is megviseli a veszteség Sinkovits Mariannt, aki nem is olyan régen a lányát is elvesztette.

Hiába telt el a tragédia óta két évtized, a családja a mai napig siratja és gyászolja Sinkovits Imrét. Az idei évforduló ezúttal különösen fájó Sinkovits Mariann számára, mert néhány hónapja kellett eltemetnie lányát, Olimpiát (39).

A színésznő gyermeke ráadásul ugyanolyan váratlanul távozott tavaly szeptemberben, mint a nagypapája. Minden előzmény nélkül otthonában lett rosszul, és már nem tudták megmenteni. Úgy gondolják, a koronavírusnak is köze lehet a halálához.

„Apámat, anyámat eltemetni, úgy, hogy még bőven élhettek volna. De itt vannak velem, bennem. Esténként csillagszórót gyújtok, megsimogatom a papa hatvanéves állólámpáját, megpuszilom drága kislányom fényképét és sírok” – árulta el a Blikknek Sinkovits Mariann.

Hegedűs Csaba a gyászoló édesapa
Fotó: MTI

„Felfoghatatlan egy gyermek elvesztése. Feldolgozhatatlan trauma ez. Apu elvesztése is fájdalmas seb a lelkemben, esténként sokszor beszélek hozzá, hogy itt vagyok, apukám. Ám Gigi lányom tragédiája már-már elviselhetetlen fájdalmat jelent. A köpenyében alszom, a trikóját hordom, ott van a fotója az ágyam mellett, minden este megcsókolom, megsimogatom, s hozzá is beszélek” – tette hozzá megtörten a gyászoló édesanya, akinek a vallás, a hit segít feldolgozni élete nagy tragédiáit.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!