Megdöbbentő titkot árult el magánéletéről az Exatlon versenyzője

Az Exatlon Bajnokáról kiderült: alig volt 19 éves, amikor édesapja nyomására házasodott.

Mindenkit lesokkolt amikor az Exatlon Hungary tegnapi adásában kiderült, hogy a Bajnokok csapatkapitánya, Szabó Franciska már túl van egy váláson. A 29 éves Európa-bajnok cselgáncsozó teljesen megdöbbentette csapattársát, Kocsis Lilkót, aki értetlenül állt a kényszerből köttetett frigy előtt.

A profi cselgáncsos a Borsnak bevallotta: édesapja unszolására ment bele a nem mindennapi házasságba.

Igen, voltam már házas. Tizenkilenc éves voltam, amikor édesapám férjhez adott az első barátomhoz. Ezt a mai napig nem helyeslem, de akkor még fiatal voltam, és nem akartam ellenkezni – mondta az Exatlon Hungary bajnoka, akiről köztudott, hogy szigorú körülmények között nőtt fel, s régi szemléletû nézeteket valló édesapja igen kemény kézzel nevelte őt és testvéreit.

Elvált nőként már van tapasztalatom a házasság terén, ami lehet gyönyörű és kevésbé ideális is. Ettől függetlenül nem zárkózom el attól, hogy a jövőben újra megházasodjak, ám a családalapításra a harminc közeledtével sem pánikoltam rá. Úgy gondolom, hogy aki a saját félelmei miatt sürgeti a gyerekvállalást, ott nagy eséllyel a gyereknél ütköznek ki később a ne­gatív következmények – mondta Franci. – Számomra az a legfontosabb, hogy minden alapot megteremtsek, ha ez még jó pár évet megkíván, akkor is, mert nekem elsődleges, hogy a gyermekem jól iskolázott legyen, tudjon sportolni és mindene meglegyen. Persze mindehhez kell egy potenciális apa is. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha azt érzem, családként együtt tudunk maradni, hogy a gyermekem ne legyen a szülők válásának áldozata vagy ha esetleg erre sok kerül, akkor olyan férfi legyen mellettem, akivel intelligensen meg tudjuk oldani a krízishelyzeteket.

Franciska hamar felbontotta az első frigyét, s másfél évvel az esküvő után már be is adta a válási pa­pírokat. A különös frigyről Franci barátnője, Viki mesélt a Borsnak.

Franci családja konzervatív értékrendet képvisel, amit a családfő, Feri bácsi a lányának is szeretne továbbadni. Az ő ötlete volt, hogy Franci lépjen házasságra az első barátjával, a frigyük azonban nem tartott so­káig, mert másfél évvel később, közös megegyezéssel el is váltak – mondta a Borsnak a barátnő, aki jól tudja, hogy a Szabó családban vajmi kevés idő jut a szívügyekre, s Feri bácsi fontosnak tartja a kemény munkát, a tanulást és a sportolást, de az elsődleges, hogy a gyerekeit boldognak lássa.

Viszont úgy volt vele, ha már komoly kapcsolata van a lányának, akkor azt hivatalosan is pecsételjék meg, de sajnos ez a nyomás nem vált be Francinál. Tizenkilenc éves kislányként egyáltalán nem állt készen a házasságra, s jól tudom, hogy ma már ötször is meggondolja, hogy legközelebb kihez fog feleségül menni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Friss videón a súlyos beteg Bruce Willis

origo.hu

Halálra késeltek egy idős embert

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

vg.hu

Felfelé ível a hőszivattyúk és a kondenzációs kazánok eladása

ripost.hu

Így főzd a szilvalekvárt, ha nem akarsz órákig a tűzhely mellett állni

vg.hu

Ősztől ennyi pótdíjjal kell számolnia a BKK-n bliccelőknek

travelo.hu

Esztergomnál áll egy műemlék a Dunában, aminek a csodájára járnak

ripost.hu

Sokkot kapott a kismama, amikor meglátta, mi lapul a szendvicsében

ripost.hu

3 csillagjegy, akik őrületesen jók az ágyban

ripost.hu

Barátja elárulta, erre készül Cristiano Ronaldo

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Hatvan éve hunyt el Marilyn Monroe - rejtélyes részletek a díva tragikus haláláról

SZTÁRDZSÚSZ

"Hol a cicid?" - Tették fel a kínos kérdést Dér Heninek e fotó láttán

SZTÁRDZSÚSZ

Gyászol a filmes szakma: elhunyt a legendás rendező

SZTÁRDZSÚSZ

"Valakinél ott van az eredeti" - Nagy veszteség érte Szandit