Kissé bizarr: Ezt alkotta a karantén alatt a magyar énekes

Két napja is ráment.

Varga Viktorról eddig is köztudott volt, hogy roppant művészi beállítottságú, a koronavírus-járvány pedig meghatványozta a kreatív energiáit. Az énekes két teljes nap alatt készítette el legújabb, elsőre kissé bizarrnak tűnő alkotását, ami teljes nevén egy „római kaotikus katolikus főpap-császár vért”.

Fotó: Ripost

„Azért kaotikus, mert valójában Jézus volt az első szuperhősünk, mégsem tudott igazán sztár lenni a rómaiak idején. Eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha máshogy alakul a történelem és ő nem egy áldozat lesz, hanem egy hős. Mint ahogy most az emberiség is egy áldozat lett a koronavírus miatt, pedig amúgy élhetnénk ugyanazt a boldog életet, mint eddig” – kezdte a Ripost-nak Viktor, aki bármikor felvenné az utcára is a mellényt, és aki állítása szerint megbolondulna, ha nem alkothatna.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

VARGA VIKTOR art (@vargaviktorart) által megosztott bejegyzés

„Már három ház van tele az alkotásaimmal, szobrokkal, festményekkel, ruhákkal. Gondolkodom rajta, hogy eladom majd őket, már készül a honlapom, ami webshopként is üzemel majd. Talán külföldön könnyebb dolgom lenne az eladással, de az igazság az, hogy ha valaki külföldön akar érvényesülni, ott is kell lennie. Ez most viszont lehetetlen. Hozzá kell tennem, hogy az alkotásaimmal való kereskedést nem érzem a reszortomnak, engem maga az alkotótevékenyseg éltet, tehát a legjobb lenne, ha valaki tudna foglalkozni a műveim értékesítésével” – mondta az énekes.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!