Létrehozva: 2020.11.09.

MTV EMA 2021: Egyedülálló lehetőség, Magyarország lesz a házigazda

Magyarország 2021-ben újra házigazdája lesz az MTV EMA shownak, akkor már hagyományos keretek között. Egészen mostanáig egyszer sem nem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek, hazánk viszont most rögtön két egymást követő évben, 2020-ban és 2021-ben is magára vonhatja a zenei világ és a rajongók figyelmét.

A koronavírus a könnyűzenei élet szereplőit, rendezvényszervezőit is kihívások elé állította. A járványhelyzet miatt az MTV EMA november 8-án egy rendhagyó műsorral jelentkezett Budapestről és Londonból. Az adás során a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit is láthatták világszerte, ahol Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehettek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek. A tegnapi show-nak Budapest mellett Veszprém és Esztergom is szereplője volt, ami páratlan turisztikai reklámot és hírnevet jelent Magyarországnak. A műsorban David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készült a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

A tegnapi zenei díjátadón hivatalosan bejelentették, hogy az MTV EMA házigazdája 2021-ben ismét Budapest lesz. A jövő évi show már élőben, Magyarországról jelentkezik majd, így világsztárok, influenszerek kíséretében kerülhet hazánk a zenei világ középpontjába.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

MTV Hungary (@mtvhungary) által megosztott bejegyzés,

Rendkívüli kihívások, nehézségek elé állít bennünket a koronavírus, de egy óriási lehetőséget is adott most a kezünkbe, hiszen az idei virtuális show után, jövőre Magyarország hagyományos keretek között adhat otthont az eseménynek, ismét magára vonva akár egymilliárd ember figyelmét. Egyedülálló alkalom ez Magyarország és Budapest számára, hiszen ezek a nemzetközi rendezvények nagymértékben hozzájárulnak a pozitív országkép kialakításához, a nemzeti identitás erősítéséhez is. Emellett turisztikai szempontból is komoly potenciállal rendelkeznek – kommentálta a tegnapi bejelentést Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A jelen helyzetben a magyar turizmus megsegítése, a jövőre nézve pedig a teljes turizmus újbóli fellendítése a célunk. Minden olyan rendezvényt, programot támogatunk, amely segít Magyarország népszerűsítésében, a magyar emberek munkahelyének a megőrzésében. Az esemény lebonyolítására nyújtott támogatás teljes egészében a hazai vállalkozásokhoz kerül majd, amely komoly segítséget jelent a turisztikai és szórakoztató iparban dolgozók számára is – hangsúlyozta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Budapest és a vidéki turisztikai célpontok az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően évről évre egyre több sporteseménynek és nagy rendezvénynek adnak otthont, amelyek nagyban hozzájárulnak a magyar turizmus sikeréhez. Hatalmas lehetőség az országnak, hogy ismét magára vonhatja 180 ország, egymilliárd nézőjének figyelmét, hogy megmutassa Európa egyik legjobb úti célját.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak