Árulkodó fotók: Így viselkedett a pletykák után Horváth Tomi

Érdekes pletyka kapott szárnyra Horváth Tamásról és feleségéről, Andreáról! A hírek szerint a házaspár napokig bizonytalanságban tartotta a Dancing with the Stars készítőit, fel akarta adni a versenyt, mert állítólag a felesége féltékeny lett a táncpartnerére. Az énekes hevesen cáfol és szemlátomást immáron arra is figyel, hogy hozzá se érjen partneréhez.

Gyakori nézeteltérésekről, komoly feszültségekről és durva féltékenységi jelenetekről számolt be a Blikk. Kifejtették, hogy Horváth Tamás felesége, Andrea, aki egyben a menedzsere is, nem viselte jól, hogy egy dekoratív, gyönyörű nő, Sipos Viktória „tapogatja” a férjét. A pletyka nagy botrányt kavart, Tamás ezért a szombati adás előtt kikelve magából cáfolta a híreket a közösségi oldalán.

Ismét profi produkciót adtak elő. Fotó: Keller Mátyás A képen: Horváth Tamás, Sipos Viktória

„Csendben tűrtem, hogy eddig pocskondiáztatok engem, a családomat, a magánéletemet, és most már a műsorban való szereplésemet. Milyen informátor? Milyen kamu besúgó ad nektek fals csontbéna infókat? (…) Bizonytalanságban hagyni a TV2-őt?(…) Féltékenységgel vádoljátok a feleségem, miközben ő szól rám, hogy fogjam már meg rendesen a táncpartnerem? Mert szeretné látni a színpadon is a „latin ördögöt”, nem csak a hálónkban? Agyatlanok, eleve ő vett rá a műsorra” – fakadt ki Tamás, aki részletesen leírta, hogy hetek óta gyengélkedik, ezért csak a lehető legkevesebb időt tölti a produkció szereplőivel a készítők és a saját biztonsága érdekében, és szó sincs arról, hogy kiszáll a versenyből!

A negatív pletykák ellenére Tamás és táncpartnere, Viktória nagy mosollyal az arcukon léptek a táncparkettre a szombati élő showban, és profi előadóként mutatták be produkciójukat. Úgy tűnt, kizárták a szóbeszéd okozta sérelmeket, de a zsűri véleményezése közben egyértelművé vált, hogy a híresztelés rányomta a bélyegét a táncpár szigorúan baráti kapcsolatára. Amíg az eddig öt adásban lerítt róluk, hogy megtalálták a közös hangot, és fantasztikus munkakapcsolat van közöttük, átkarolták, és megölelték egymást.

A korábbi adások alatt többször megölelték egymást, örültek a sikernek.
Fotó: TV2

Addig a legutóbbi show alatt szinte már idegenekként álltak egymást mellett. Ezúttal a továbbjutásuk híre hallatán sem borultak boldogan egymás nyakába, ahogyan ezt korábban tették. Egy ujjal sem mertek egymáshoz érni. Persze érthető, hogy óvatosabbak, és nem akarnak táptalajt adni az újabb rágalmaknak.

Amíg korábban összeölelkezve hallgatták a zsűri véleményét, a szombati adásban végig ügyeltek arra, hogy ne érjenek egymáshoz. Fotó: Keller Mátyás A képen: Horváth Tamás, Sipos Viktória

„Nagyon jól vagyunk, profin állunk mindenhez. Egyre nagyobb a teher, közeledik a döntő. Nyilván ott szeretnénk lenni mind a ketten. Én sok lépésben nem hiszek, hogy meg tudom csinálni, Viki annál inkább. Nyilvánvalóan vannak súrlódások, de én annak örülök, hogy ez csiszol össze minket igazán” – fogalmazott a produkció után Tamás.

„Az ellentétek vonzzák egymást. Úgy gondolom, hogy pont ez a szikrázás, ami néha nehézséget okoz, amiatt tudunk tökéletesen működni a produkció közben” – tette hozzá Viki.

Kimerült Horváth Tamás lázasan, ízületi gyulladásokkal és húzódásokkal készül hétről hétre a versenyben. Az énekes maga írta le, hogy nincs a toppon és kimerült, mégis fáradhatatlanul készül az adásokra.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghalt a világ legidősebb színésznője, aki magyarul is beszélt

borsonline.hu

Sokkoló fotók jöttek a török-szíriai földrengés helyszínéről - csak erős idegzetűeknek!

borsonline.hu

Egzotikus nyaralásáról hazaérve rendőrök vitték el a dúsgazdag magyar orvost Ferihegyről

vg.hu

Olyat ajánlanak a vidéki egyetemek, amit a fővárosiak képtelenek

ripost.hu

Lebuktak? Egy rejtélyes csókon csámcsog az egész internet

magyarnemzet.hu

Bosszúhadjáratba kezdett a Soros-hálózat a guruló dollárok feltárása miatt

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. február 9.: a Bikát sokan segítik, a Mérleget meglepetés éri

ripost.hu

40 órát töltöttek a romok alatt: 1 éves ikerpárt emeltek ki a mentőcsapatok

ripost.hu

Mi lett Csisztu Zsuzsával? Megtörte a csendet, hosszú idő után őszintén beszélt életéről

ripost.hu

Már a babaszoba is elkészült: Érkezhet a baba Gianniéknál

ripost.hu

Emlékszel még a Dallas Lucy-jára? Így néz ki ma

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

A házasságig nem költözik össze vőlegényével Agárdi Szilvi

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb pofont kapott Mazsi: Berki neve nem méltó hozzád!

SZTÁRDZSÚSZ

Forrnak az indulatok: Egy emberként szálltak bele Berki Mazsiba

SZTÁRDZSÚSZ

Már a babaszoba is elkészült: Érkezhet a baba Gianniéknál

SZTÁRDZSÚSZ

Emlékszel még a Dallas Lucy-jára? Így néz ki ma

SZTÁRDZSÚSZ

Gyorshajtásért lemeszelték a Tankcsapdát a rendőrök