Némaságra ítélte magát Szabó Ádám 

Szabó Ádám nem beszél a próbák között. Hetek óta problémája van a hangszálaival, de közel a fináléhoz már nincs ideje lazítani a Sztárban Sztár versenyzőjének.

Két héttel ezelőtt sokan aggódtak Szabó Ádám miatt, aki egy feladat kedvéért túlerőltette a hangját. Torokból énekelt, ami olyannyira megviselte a hangszálait, hogy még egy héttel később is attól félt, nem jön ki hang a torkán.

Szabó Ádám
Fotó: tv2

Ádám mindent bevetett: inhalált és pihentette a torkát, ám múlt vasárnap ismét nagyot énekelt. James Brownként maximális pontszámot kapott, sőt, egyenes ágon továbbjutott a következő adásba, de a Ripost-nak elárulta, nem ment ez olyan könnyen.

„Ha a vérem nem is, de a szorgalmam megvolt ahhoz, hogy jól alakítsam James Brownt. Próbáltam lehozni azt a zsenialitást, ami benne megvolt. Nagyon éreztem, teljesen át tudtam szellemülni. Azt viszont sajnálom, hogy a hangom még mindig nem tökéletes. Több pihenésre lenne szükségem, de a műsor miatt ez nyilván nem lehetséges, hiszen gyakorolni kell, nincs megállás” – árulta el Szabó Ádám, aki igyekszik kúrálni magát, de a verseny végéhez közeledve ez már egyre nehezebben megy neki. Mindent megtesz a győzelemért.

„Próbálok csöndben maradni és csak akkor használni a hangomat, amikor próbálnom kell. Persze ennek az a vége, hogy túlságosan is igénybe veszem a hangszálaimat. Nekem még nincs meg az a technikai tudásom, amivel egy torokterhelő feladatot könnyedén meg tudnék oldani, így érzéssel próbálom megcsinálni. Talán furcsa lesz amit mondok, de jelenleg nem bánom, hogy a koronavírus miatt kevesebb fellépésem van, így többet gyakorolhatok. A verseny ideje alatt szombatonként egyáltalán nem vállalok fellépést, hogy maradjon időm gyakorlás után regenerálódni is egy kicsit”- fejezte be Szabó Ádám, akinek ezen a héten sem lesz könnyű dolga, két önálló produkcióval is színpadra kell állnia. Az egyik, Freddie Mercury lesz, így a lecke ismét fel van adva.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!