Megmentik az alkalmazottaikat: Kordáék albérletként adják ki a hotelszobáikat!

Különleges módon segít az alkalmazottain Korda György és Balázs Klári. A házaspárt is megviseli a koronavírus okozta gazdasági helyzet, de a legfőbb céljuk, hogy a szállodájuk folyamatosan üzemeljen, és segítsenek másokon is.

Mindenáron menteni szeretné az alkalmazottait Korda György és Balázs Klári. A házaspár hálás munkaadó hírében áll, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a napokban meghozott döntésük. Kordáék ugyanis elképesztően alacsony áron havi bérletbe bocsátják a szobáikat a Hotel Villa Kordában. A céljuk, hogy állást biztosíthassanak az alkalmazottaiknak, és másokon is segítsenek.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„A koronavírus miatt a szállodaipar óriási bajba került. Mint mindenki, mi is a megoldáson gondolkodtunk, és láttuk, hogy más hotelek is úgy próbálják átvészelni ezt az időszakot, hogy havi bérletbe adják a szobáikat. Mi ezen nem akarunk nyerészkedni, ezért egy albérlet árának feléért, havi nyolcvanötezer forinttól adjuk ki a szobáinkat kaució nélkül. A szobákban van légkondicionáló, vízmelegítő, külön fürdőszoba, internet, és minden megszokott szolgáltatás. Az árban benne van a heti egyszeri takarítás, és az ingyenes parkolási lehetőség is a szálloda előtt és az utcában” – mondta el a Ripost-nak Balázs Klári, akitől a férje, Korda György vette át a szót.

„Mi ezen nem akarunk hasznot húzni, egyetlen célunk van: túlélni ezt a mindenki számára nehéz időszakot. A legfontosabb, hogy kifizethessük a szálloda rezsijét és munkát biztosíthassunk az alkalmazottainknak. Ráadásul az alacsony árú szobákkal azoknak is segíthetünk, akiknek a koronavírus-járvány miatt bizonytalanná váltak a lakáskörülményeik. Ebben az időszakban össze kell fogni, és úgy segítenünk egymáson, ahogy tudunk” – fogalmazott a népszerű énekes.

Önkéntes karanténba vonultak A házaspár a napokban úgy döntött, hogy a tavaszihoz hasonló önkéntes házi karanténba vonulnak. Védeni szeretnék ugyanis a saját és a mások egészségét is. Korda György és Balázs Klári ezért az otthonukban töltik a napjaikat, csak a kertbe mennek ki imádott kutyáikkal.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!