Magyar műkincsszakértő tett hihetetlen felajánlást az Operettszínháznak

Eddig is sokat köszönhettek a hölgynek, aki imádja a művészetet.

Eleni Korani ismert műkincsszakértő – akit a magyar kultúra nagyköveteként is említenek – a Budapesti Operettszínház tiszteletbeli nagykövete már számos alkalommal nagyvonalú támogatásokkal segítette a hazai kulturális életet, többek között például a Honthy-díj életre hívásával.

Fotó: Emmer László / Eleni Corani

A járványügyi helyzet alatt is mindent megtesz, hogy segítse társulatot: innovatív és előremutató módon rendhagyó felajánlással kívánja támogatni a színházat.

Kezdeményezése révén 160 koronavírus-teszt elvégzésére lesz lehetőség, melyet külön a Budapesti Operettszínház művészeinek és munkatársainak tartanak fenn. Az új fejlesztésű tesztek olyan innovatív technológiával rendelkeznek, melyek gyorsabb, precízebb eredményt adnak és orvosok által is elfogadottak. Ezáltal felgyorsul a tesztelés menete, mivel soron kívül tudják majd végezni a tesztet.

Fotó: Emmer László / Eleni Corani

Ez különös jelentőséggel bír a járványhelyzetben a színház és minden színházért rajongó néző számára. Ily módon ugyanis csökkenthető annak a kockázata, hogy előadás kerüljön veszélybe amiatt, mert elhúzódik egy esetlegesen kontaktként érintett művész tesztelése. Az úttörő kezdeményezés nem csak a Budapesti Operettszínházat, de minden művészt és a művészetet kedvelő embereket segíti.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!