Kislánya miatt könnyezett Hódi Pamela

Szeptember elsején elkezdődött az új tanév, a diákok újra iskolapadba ültek. Többek között a hazai hírességek gyermekei is. A sztárszülők a Ripostnak mondták el, hogyan indították útnak a lurkókat, miközben Magyarországon is beindult a koronavírus-járvány második hulláma.

Kóbor János: Lénát nem kellett megtanítani a kézmosásra

Minden tanév kezdetén Kóbor János viszi iskolába 13 éves lányát, Lénát, és koronavírus-járvány ide vagy oda, ez idén sem volt másképp.

Kóbor János és felesége, valamint kislányuk, Léna (Fotó: TV2)

„Léna valahol már várta az iskolakezdést, örült, hogy megint újra találkozik mindenkivel. Általában én viszem a suliba, mivel korán fent vagyok már reggel. De már messze az iskola előtt megállok és kiszáll, mert jönnek a barátnők” – mondta el a Ripost-nak Kóbor, aki hozzátette, ők nem rettegnek a vírustól, betartják az előírásokat. „Nem láttam, hogy komolyabb intézkedés lett volna, de biztosan minden előírást betartanak. Lénát sem kellett megtanítani a kézmosásra, eddig is rendszeresen mosott kezet. Mi nem rettegünk, betartjuk, amit előírtak. A súlyosan veszélyeztettek közé lehetne sorolni, de nem félek. Én inkább úgy kerülöm el, hogy ahová korlátozások kellenek, oda én nem megyek. Bár Lénácska nagyon jól csinálta az online dolgokat, én bízom abban, hogy semmi nem fogja akadályozni a tanítási mechanizmust” – tette még hozzá.

Hódi Pamela: Alaposan felkészítette Natikát

Megkezdte az első osztályt Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya. Amint a Ripost olvasója megörökítette, Natasát az édesanyja és annak vőlegénye, Bence kísérte el az első nap a suliba. Pamela nem titkolta, hogy teljesen elérzékenyült a pillanattól, amikor kislánya elindult az intézmény bejárata felé.

Fotó: Ripost olvasói fotó

„Szeptember elseje van, leadtuk Natkót az iskolában. Nagyon megható volt, én többször is elpityeredtem. Olyan aranyos volt, ahogyan ott állt ünneplő ruhában a kis iskolatáskájával” – fogalmazott könnyes szemekkel Pamela az Instagram-oldalára feltöltött videóban. „Bár 7:45-re kellett érkezni, mi 7:10-kor már a parkolóban voltunk” – tette hozzá már mosolyogva az édesanya, aki az elmúlt napokban mindent beszerzett az iskolakezdéshez, és ahogyan Pamelát ismerjük, a világjárvány miatt is mindent részletesen átbeszélt Natikával és alaposan felkészítette a lányát.

Kunovics Katinka: Kézfertőtlenítő mindig van a lányom táskájában

A kis Katinka izgatottan várta, hogy végre átlépje az iskola kapuját. Az édesanyja a tízórai mellé kézfertőtlenítőt is csomagolt, amit a járvány miatt most az egyik legfontosabb kelléknek tart.

„Természetesen én kísértem el a hétfői évnyitóra és persze az első nap is a suliba” – kezdte a Ripost-nak az énekesnő, Kunovics Katinka, aki hozzátette, hogy az intézmény odafigyel a szabályokra. „Kötelező volt a szülőknek a szájmaszk. Úgy tudom, folyamatosan fertőtlenítik a padokat és az ebédlőt, ezen kívül pedig kézfertőtlenítőket is elhelyeztek a suliban. Azt gondolom, hogy egy gyereket nehéz korlátozni, de persze átbeszéltük a dolgokat. Kézfertőtlenítő mindig van a táskájában, ügyesen használja, ezt is megtanulta nyáron a játszótéren” – mondta mosolyogva Katinka.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!