Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.09.22.

Kiakadt Bódi Guszti: Aki tud, segítsen megállítani ezt az őrületet!

Most a család legújabb videóklipjét és egy régebbi videójukat használta fel egy kamuportál, hogy palira vegyen embereket. Pénznyereményekkel kecsegtetnek és bankkártyaadatokat csalnak ki a gyanútlan rajongókból.

Kiakadt Bódi Guszti! Bődületes átverés terjed az interneten, miszerint a Bódi család 8000 eurót, azaz 2 millió 800 ezer forintot oszt szét egy nyereményjáték keretein belül. Az énekes kétségbeesve kér segítséget. „Aki tud, segítsen megállítani ezt az őrületet! Ma reggel már bankkártya számokat csalnak ki, eurót ígérnek nyereményként” – írta a Facebook-oldalán Guszti, aki lapunknak is beszélt a történtekről.

„Idegesítő és nagyon bosszantó, folyamatosan csinálják. Van, amikor Margót, majd Csabit, aztán engem használnak fel, hogy megvezessék az embereket” – kezdte a Ripost-nak lemondó hangon Guszti. „Az a gáz az egészben, hogy sokan tényleg elhiszik. Hiába jelezi Margó egy nap legalább háromszor, hogy senki ne dőljön be, mert ezek álhírek. A napokban már odáig fajult az egész, hogy felhívták a menedzserünket, akitől szinte számon kérték, miért nem kapták még a pénznyereményüket„ - magyarázta az énekes, aki azt is elmondta, hogy felmerült bennük, hogy rendőrséghez fordulnak és feljelentést tesznek, ám miután felkerestek egy szakembert, csalódottan kellett tudomásul venniük, hogy ez nem lenne megoldás a problémájukra.

„Tehetetlenek vagyunk, nem tudjuk, hogy kinek jelentsük a csalást. A magyar rendőrség ebben sajnos nem tud segíteni, ezért a Facebooknak írtunk már rengetegszer, de úgy tűnik, hiába. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy az emberek miért dőlnek be újra és újra, hiszen a videókban is hallható, hogy teljesen másról beszélünk és semmi köze az egyébként nem létező nyereményhez” – fogalmazott Guszti, aki kicsit bele is hergelte magát a történtekbe, és hozzátette, hogy ő egész életében keményen dolgozott, ami miatt egészségügyi problémái is lettek, és sosem hullott az ölébe a pénz. Ezért sem tudja hova tenni a történteket, és azt, hogy tényleg vannak olyan emberek, akik hisznek abban, hogy egy szimpla közösségi oldalon milliókat lehet nyerni.

Nem is értem, hogy valaki úgy akar pénzt keresni, hogy csak belehullik a zsebébe? Ha ez ilyen könnyen menne az életben, akkor én mi a francnak dolgozom negyvennyolc éve és kaptam még infarktust is? Ilyen nincs„ – mondta már nyugodtabban az énekes.

Tóth Gabit is belekeverték a szélhámosok A Bódi családdal párhuzamosan az aranyhangú énekesnő is a csalók célkeresztjébe került. Tóth Gabi a Facebook-oldalán jelezte, hogy régi videóit felhasználva próbálnak bankkártyaadatokat és pénzt kicsalni a gyanútlan rajongótól. „Kérlek benneteket, hogy jelentsétek és ne dőljetek be ennek a kamu oldalnak” – írta Gabi. A kamuoldal bejegyzését időközben annyian jelentették, hogy végül letiltotta a Facebook.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, hová költözött a kispesti baloldali pénzszivattyú - videó

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

vg.hu

Órákon belül feleződik a bitcoin: mutatjuk, ki lesz a történelmi esemény legnagyobb nyertese

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

travelo.hu

Visszanyerte szabadságát a meglőtt gólya

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel