Kiakadt Bódi Guszti: Aki tud, segítsen megállítani ezt az őrületet!

Most a család legújabb videóklipjét és egy régebbi videójukat használta fel egy kamuportál, hogy palira vegyen embereket. Pénznyereményekkel kecsegtetnek és bankkártyaadatokat csalnak ki a gyanútlan rajongókból.

Kiakadt Bódi Guszti! Bődületes átverés terjed az interneten, miszerint a Bódi család 8000 eurót, azaz 2 millió 800 ezer forintot oszt szét egy nyereményjáték keretein belül. Az énekes kétségbeesve kér segítséget. „Aki tud, segítsen megállítani ezt az őrületet! Ma reggel már bankkártya számokat csalnak ki, eurót ígérnek nyereményként” – írta a Facebook-oldalán Guszti, aki lapunknak is beszélt a történtekről.

„Idegesítő és nagyon bosszantó, folyamatosan csinálják. Van, amikor Margót, majd Csabit, aztán engem használnak fel, hogy megvezessék az embereket” – kezdte a Ripost-nak lemondó hangon Guszti. „Az a gáz az egészben, hogy sokan tényleg elhiszik. Hiába jelezi Margó egy nap legalább háromszor, hogy senki ne dőljön be, mert ezek álhírek. A napokban már odáig fajult az egész, hogy felhívták a menedzserünket, akitől szinte számon kérték, miért nem kapták még a pénznyereményüket„ - magyarázta az énekes, aki azt is elmondta, hogy felmerült bennük, hogy rendőrséghez fordulnak és feljelentést tesznek, ám miután felkerestek egy szakembert, csalódottan kellett tudomásul venniük, hogy ez nem lenne megoldás a problémájukra.

„Tehetetlenek vagyunk, nem tudjuk, hogy kinek jelentsük a csalást. A magyar rendőrség ebben sajnos nem tud segíteni, ezért a Facebooknak írtunk már rengetegszer, de úgy tűnik, hiába. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy az emberek miért dőlnek be újra és újra, hiszen a videókban is hallható, hogy teljesen másról beszélünk és semmi köze az egyébként nem létező nyereményhez” – fogalmazott Guszti, aki kicsit bele is hergelte magát a történtekbe, és hozzátette, hogy ő egész életében keményen dolgozott, ami miatt egészségügyi problémái is lettek, és sosem hullott az ölébe a pénz. Ezért sem tudja hova tenni a történteket, és azt, hogy tényleg vannak olyan emberek, akik hisznek abban, hogy egy szimpla közösségi oldalon milliókat lehet nyerni.

Nem is értem, hogy valaki úgy akar pénzt keresni, hogy csak belehullik a zsebébe? Ha ez ilyen könnyen menne az életben, akkor én mi a francnak dolgozom negyvennyolc éve és kaptam még infarktust is? Ilyen nincs„ – mondta már nyugodtabban az énekes.

Tóth Gabit is belekeverték a szélhámosok A Bódi családdal párhuzamosan az aranyhangú énekesnő is a csalók célkeresztjébe került. Tóth Gabi a Facebook-oldalán jelezte, hogy régi videóit felhasználva próbálnak bankkártyaadatokat és pénzt kicsalni a gyanútlan rajongótól. „Kérlek benneteket, hogy jelentsétek és ne dőljetek be ennek a kamu oldalnak” – írta Gabi. A kamuoldal bejegyzését időközben annyian jelentették, hogy végül letiltotta a Facebook.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!