Igazi kis csodagyerek Nyári Károly unokája, elképesztő, mire képes

Immár tizenhat hónapja, hogy óriási boldogság költözött Nyári Károly életébe. Nagyobbik lánya, Edit ugyanis egy gyönyörű fiúunokával ajándékozta meg. Arra azonban a család egyik tagja sem számított, hogy Kálmánka egy igazi csodagyerek, elképesztő, mikre képes másfél évesen!

Nyári Károly unokájának születése nagy boldogságot hozott a család életébe. Nem túlzás, Kálmánka érkezése fenekestül felforgatta az elismert zongoraművész életét!

Nyári Károly

„Eddig is nagyon összetartó család voltunk, de Kálmánka érkezésével csak még nagyobb lett köztünk az összhang és a szeretet. A kisfiúról meg ne is beszéljünk, őt mindenki imádja, egyszerűen elolvadunk tőle” – mesélte csillogó szemmel a Ripost-nak Nyári Károly, majd lánya Edit vette át a szót, hogy büszke anyukaként elmondhassa: Kálmánka bizony nem mindennapi kisfiú!

Nyári Károly, Nyári Alíz, Nyári Edit
Fotó: Markovics Gábor

„Különleges érzéke van a zenéhez, születése óta imádja a zongora és a hegedű hangját, ami önmagában nem meglepő, hiszen a családban a zene szeretete veszi körül. Azon viszont alaposan elcsodálkoztunk, hogy már egyéves kora óta gyönyörűen énekli a gyerekdalokat. A húgom, Aliz, aki a 16 hónapos kisfiam keresztanyja, már akkor megmondta, hogy egy valódi kis csodagyerek, amikor a születése után először ránézett. Azt már szinte el sem merem mesélni, hogy a számokat is elsorolja tízig” – mondta Nyári Edit énekesnő.

Fotó: Kaszás Bence

Nyári Károly még azt is hozzátette, sokszor nagyon meglepődnek, hogy Kálmánka miket produkál, főleg, ha sokan vannak körülötte, mivel imád szerepelni. Bár azt még nem tudhatjuk, hogy majd a kisfiú is zenei pályára lép-e, az biztos, hogy nem esett messze az alma a fájától.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!