Horváth Charlie: Engem az unokám tart életben

Az énekes hálás, amiért jó egészségek örvend, és ezért a jövőben is minden szabályozást betart a járvány ideje alatt.

Horváth Charlie nagy örömmel lépett fel a kormány által 5,3 milliárd forinttal támogatott, 150 fellépést magában foglaló raktárkoncert-sorozaton. Charlie a Ripost-nak elmondta, már nagyon hiányzott neki a színpad, de a vírus miatti kényszerpihenő nem tudta megtörni.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Szerencsére elfoglalta magát, a szakmai teendőin túl sok időt fordíthatott a családjára és magára is.

„Nem viselt meg annyira a karantén, mert ez idő alatt befejeztem a legújabb lemezemet és otthon is rengeteg tennivalóm volt. Már 15 éve egy nagy házban lakom, ahol midig van mit csinálni. Nagyon szeretek főzni, mosni, takarítani. Őszintén mondom, a pakolással, takarítással voltam elfoglalva az elmúlt hónapokban és persze a zenéléssel” – mondta boldogan az énekes, aki jól tudja, sokakat megviselt az elmúlt időszak, többek között ezért is lépett fel a raktárkoncerten.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Rengeteg kolléga különösen anyagi szempontból megszenvedte ezt a helyzetet. Szörnyű belegondolni, hogy még nincs vége, és ki tudja, meddig fog ez tartani... Az biztos, hogy ez egy borzasztóan feszült helyzet. Engem – aki 73 éves leszek októberben –, örömmel tölt el, hogy egészséges vagyok. Nem tudom, hogy még mit hoz a sors, de hálás vagyok mindazért, amim van” – hangsúlyozta Charlie.

Fotó: Szabolcs László / Ripost
„Az unokám, Erik segített átvészelni a bezártságot. Ő most 9 éves, vele mindig sokat beszélgetünk, nagyon szeretjük egymást. Okos, ügyes kisember – akárcsak a nagypapa –, minden érdekli: most épp pingpongozni akar, de focizik is. Zenei hallása is van, sőt a verseket is gyorsan megtanulja, nagyon büszke vagyok rá! Engem a kisunokám tart életben és az öreg zenészbarátok” – jelentette ki Charlie, aki abban bízik, hogy a vírushelyzet nem lesz a mostaninál rosszabb és októberben a barátai körében ünnepelheti a születésnapját. Ezzel egy időben, – ahogy miden évben – koncertet is adna a MOM-ban. A közönség szeptembertől online láthat majd egy hamisíthatatlan Charlie-koncertet a raktárkoncerten.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!