Vérbeli rocksztár lett Pachmann Péterből, bőrdzsekire cserélte az öltönyt

Pachmann Péter írt már regényt Pilátust játszani címmel, számos hírességgel készített interjút, 2016-ban Péter Szabó Szilviával megnyerte a TV2-n futó A Nagy Duettet, mégis úgy érezte, motoszkál még benne valami. A Mokka műsorvezetője él-hal a rockzenéért, rocksztárként azonban most láthatjuk először az AvantGarden Feat. Pachmann énekeseként.

Pachmann Péter nem kevesebb mint három hónapig dolgozott azon a projekten, amire az év legnagyobb dobásaként tekint.

Fotó: TV2

A Mokka műsorvezetőjéről néhányan tudják, hogy acélszív dobog benne, azt azonban csak most volt lehetősége megmutatni, milyen is, amikor nem öltönyben ül egy ízlésesen berendezett stúdióban, hanem vérbeli rocksztárként áll a mikrofon mögött. Péter az AvantGarden nevű szintipop zenekarba társult be énekesként, és örömmel mesélt a Ripost-nak az új kihívásról!

Fotó: Pachmann Péter

„Régóta a bakancslistámon szerepelt, hogy készítsek egy videóklipet, de nem olyan értelemben, hogy mondjuk a Junkiesnak, hanem olyat, amiben én is énekelek. Megkerestem az AvantGarden nevű zenekart, Pálfalvy Attilát és Alföldi Miklóst, akik nagyon nyitottak voltak arra, hogy a szintipopos világukat egy kicsit rockosítsák. Az első videóklip, ami ma megjelenik, az épp egy nagyon lírai szerzemény, kevésbé rockos, de a második dal már jóval zúzósabb lesz” – kezdte lapunknak Pachmann, aki hosszútávú együttműködést tervez a fiúkkal.

A „Nem hittél bennem” című dal klipje egy lillafüredi kastélyban játszódik. A két főszereplő egy kislány és egy kisfiú, akikből a történet során nő és férfi válik, a dal végére pedig az is kiderül, hogy beteljesül-e a szerelmük vagy épp fájdalmas véget ér.

Fotó: Végh Csaba

„Ez a klip tulajdonképpen rólunk is szól. Arról, hogy néha hiszünk egymásban, néha nem, néha hiszünk az életben, néha nem. Azt majd meglátják az olvasók, hogy mi lesz a történet vége. A két főszerepet a Miskolci Nemzeti Színház Jászai Mari-díjas színészei alakítják. Nem tagadom, óriási meló volt, én találtam ki az egészet, szerintem nagyon szép lett, a TV2 egyik operatőre forgatta és egy Londonban élő ismerősöm vágta meg. Ilyen az igazi csapatmunka” – mesélte lelkesen a Ripost-nak Pachmann, akit könnyen lehet, hogy ha a koronavírus-járvány engedi, akkor hamarosan bőrdzsekiben látjuk zúzni a legnagyobb hazai fesztiválok színpadán. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a legnézettebb reggeli műsor, a Mokka nézőinek nélkülöznie kellene a műsorvezetőt, hiszen a televíziózás épp akkora szerelem számára, mint a zene.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!