Igazi divatdiktátor lett Ördög Nóra: nők tízezrei lesik a stílusát

Külön Facebook-csoport nyílt, hogy mások is utánozhassák a műsorvezető öltözködését.

Kétségtelenül Ördög Nóra az egyik legkedveltebb ha­zai tévés, akit a rajongók jó ideje nemcsak a TV2 képernyőjén kö­vet­hetnek figyelemmel, hanem mustrálhatják családanyaként is a férjével, Nánási Pállal indított vlogjában. Nóri a vi­deókban azonban egészen más stílusát mutatja, s ott a színpadi feszülőst és magas sarkút laza sportosra vagy kényelmesen csinosra cseréli, de így is igazi divatdiktátor, akihez nők tucatja akarnak hasonlítani.

A Bors ugyanis rábukkant egy oldalra, ahol több mint tizenegyezer rajongó hölgy gyűlt össze, hogy a mélyére ássanak Nóri gardróbjának, s ahol csakis olyan ruhákat, cipőket, kiegészítőket adhatnak és vehetnek, ami a tévés szekrényében is megtalálható.

Stílusos
Ahogy Nóri felvesz egy
új ruhát, a csoport vezetője azonnal megkérdezi,
hol szerezte be
Fotó: Bors – Vaskó Tamás

„Tudom, hogy létrejött egy ilyen csoport, egy nagyon kedves, lelkes lány csinálja, és hát mondanom sem kell, mennyire hízelgő és megtisztelő, hogy a stílusom ennyire tetszik másoknak”kezdte a Borsnak Nóri, aki arról viszont nem tudott, hogy kilenc hónap alatt több mint tízezerre duzzadt ez a kis divatkör.

A zárt csoport a Facebookon található
Fotó: Facebook

„Eddig is odafigyeltem, de azt hiszem, most már még jobban oda kell figyelnem arra, hogy mikor, mit, mivel veszek fel, ha már ilyen szép nagy csapat gyűlt össze. De egyébként ebben a divatozásban nagy szerepe van Holdampf Lindának is, ő a tévés forgatások alatt a stylistom, és neki rengeteg előnyös, hibátlan szettet köszönhetek” – tette hozzá a műsorvezető, aki egyáltalán nem bánja, hogy ennyi fürkésző tekintet figyeli minden megjelenését, s rengetegen hozzá akarnak hasonlítani.

„Egyáltalán nem zavar, sőt kifejezetten jólesik. Szívesen segítek is, ha Bogi – az oldal kezelője – hív, és azután érdeklődik, hogy valamelyik új darab honnan van.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!