Tatár Csilla felfedezte a maszkviselés humoros oldalát

A műsorvezető saját bevallása szerint egyébként is távolságtartó, a védőfelszereléssel pedig legalább nem látszanak az arcára kiülő érzelmek.

Tatár Csilla az önkéntes karantén alatt is felfedezte a helyzet humoros oldalát. A műsorvezetőnek szüksége is van a pozitív gondolkodásra, hiszen a második gyermekét hordja a szíve alatt.

Csilla – a saját bevallása szerint – egyébként is távolságtartó, ráadásul minden érzelme kiül az arcára, ezért nem bánja annyira, hogy arcmaszkot kell viselnie, amikor nagy ritkán elhagyja az otthonát.

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„Régen sokszor megkaptam kritikaként, hogy túlságosan távolságtartó vagyok – (pedig szerintem csak normális #nosmúz), illetve, hogy csak azok az érzések ülnek ki az arcomra, amiknek nem kéne.. #nemdirekteskü. Most, hogy a heteim legnagyobb eseménye a heti ctg – (kimozdulás, egyedül) – az jutott eszembe, hogy ebben a nagyon furcsa új világban végül is még szimpatikus is lehetek, hiszen ami régen kritika volt, az ma egyrészt elvárás, másrészt nem látszik” – fogalmazott az Instagramon megosztott bejegyzésében Csilla.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!