Létrehozva: 2020.04.22.

Fotó: Megváltozott a bezárva töltött hetek alatt a népszerű magyar zenész arca

Páratlan ötlettel állt elő Balázs Fecó! A Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zenész szakállat növeszt a karantén ideje alatt. Ötvenhárom éve van a pályán, de hamarosan úgy láthatja majd a közönsége, ahogyan eddig még soha!

Elképzelhető, hogy mire véget ér a koronavírus-járvány miatt elrendelt házi karantén, alig ismerünk majd rá Balázs Fecóra! A nagyvilágban az elmúlt hetekben már számos humoros kihívás látott napvilágot, amikkel lefoglalják magukat az emberek a négy fal között. Most a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes is csatlakozott ehhez a táborhoz, ő azt találta ki, hogy egészen addig nem nyírja le a szakállát, amíg véget nem ér a „lidércnyomás”.

A páratlan ötletet a világirodalom egyik klasszikus műve adta számára: Alexandre Dumas Monte Cristo grófja című regénye, amiben az aljas módon bebörtönzött tengerész If várában történő raboskodása alatt hosszú, fekete szakállat növesztett. Nos, Balázs Fecó immáron negyedik hete növeszti az arcszőrzetét, mostanra pedig látványos is az eredménye. Az ötlet egyébként azért is nagyon különleges, mert a 69 éves énekes 53 éve van a zenei pályán, de eddig még soha nem láthatta a nagyközönség még csak borostásan sem.

Fotó: Ripost/ Balázs Fecó

„Már negyedik hete vagyok otthon. Nem is mozdulok ki az utcára, csak a kertben tevékenykedem. Sajnos váratlanul sok lett a szabadidőm, ezért egy új célt tűztem ki magam elé. Mégpedig azt, hogy a karantén ideje alatt megnövesztem a szakállam. Akárcsak Dumas regényében Monte Cristo grófja, aki If várában raboskodott a szökéséig. Én is csak akkor vágom le, amikor véget ér a mostani állapot” – mondta el a Ripost-nak a népszerű zenész, aki a mindennapokban a ház körüli teendőkkel foglalja el magát, de természetesen a szórakozásra is időt szakít.

„Segítek a feleségemnek a ház körüli munkában. Takarítok, füvet nyírok, porszívózok és sok év után megtanultam vasalni is” – folytatta mosollyal a hangjában Balázs Fecó. „Illetve megpróbálom elolvasni azokat a könyveket, amik annak idején kimaradtak. Most van időm rá, hogy bepótoljam az elmaradást.”

Balázs Fecó már csak életkora alapján is a veszélyeztetett kategóriába tartozik, nem beszélve korábbi szívproblémáiról. Ám a népszerű zenész nem tart a vírustól. Úgy tartja, hogy kellő odafigyelés és elővigyázatosság mellett át lehet vészelni ezt a vészterhes időszakot.

„Ez egy láthatatlan gyilkos, muszáj odafigyelnünk az apró részletekre is. A fiam, Fecó aki a ház felső szintjén él, a biztonságunk érdekében védőfelszerelést használ, ha elmegy hazulról. Én nem félek a vírustól, illetve annyira tartok tőle, mint minden normális ember. Bizakodom, hogy minél hamarabb véget ér, de addig is megpróbálom értelmes dolgokkal elfoglalni magam” – tette hozzá a Kossuth- és Liszt Ferenc díjas énekes, aki folyamatosan tartja a kapcsolatot művészbarátaival, hiszen évtizedes barátságukon semmi nem ejthet csorbát, pláne nem egy vírus.

„A mostani helyzet nem befolyásolja a kapcsolattartást a művészbarátaimmal. Ugyanúgy beszélünk egymással, mint korábban bármikor. Tartjuk egymásban a lelket azzal kapcsolatban, hogy mielőbb véget ér a járvány és hamarosan újra a színpadon zenélhetünk” – zárta a beszélgetést Balázs Fecó, aki lapunknak megígérte, hogy a karantén végén, mielőtt megszabadulna a szakállától, olvasóinknak mutatja meg először a végeredményt.

origo.hu

Megszólalt a férfi, aki brutálisan felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

ripost.hu

Meglepő pletyka! Teljes titokban szakíthatott a magyar sztárpár

borsonline.hu

Küszöbön a szakítás, Szoboszlai Dominik nagyon rossz hírt kapott

hirtv.hu

Orbán Viktor: Nagy előretörést értünk el, de áttörést még nem értünk el + videó

life.hu

Megváltoztatták Archie és Lilibet nevét: Harry herceg és Meghan Markle végleg szakított a családi hagyománnyal

ripost.hu

Lecsapott az özönvízzel érkező vihar Magyarországra, mutatjuk képeken

lakaskultura.hu

Íme, az idei nyár legszerethetőbb stílusa: Minden, ami boho!

ripost.hu

Már közel 600 ezren látták: titokban készített siófoki videó szivárgott ki Szoboszlairól

ripost.hu

VV Seherezádé: „Jövőre már szeretnénk babázni”

ripost.hu

Felismerhetetlen L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia, kész sztárpasi lett Lacikából - fotók

ripost.hu

Szívszorító: vízbe fulladt a tévés sztárséf, félárván maradt egyetlen lánya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondoltad volna: Így bulizik Gelencsér Timi

SZTÁRDZSÚSZ

A kutyának sem kell Zámbó Jimmy csepeli villája: Lejjebb kellett vinni az árát

SZTÁRDZSÚSZ

„El fogják vágni a torkodat, ne merj aludni este” – Beparáztatták a börtön előtt Manuelt

SZTÁRDZSÚSZ

Jákob Zoli után újabb gazdag magyar celeb mutatta meg: nemcsak az ékszerei vannak aranyból, a szíve is

SZTÁRDZSÚSZ

„Ha annyira gazdag, miért mindig ugyanaz a cucc van rajta?!” - hazugsággal vádolják a 21 éves magyar milliomost

SZTÁRDZSÚSZ

Betelt a pohár G.w.M-nél: közbe kellett lépnie, úgy elszabadultak az indulatok Kulcsár Edina miatt

SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült az igazság: valójában ezért ment tönkre Sofia Vergara házassága