Elképesztő, így ünnepelte a karantén-húsvétot a TV2 sztárja

A Tények híradósa már előre lebeszélte a rokonsággal, hogy kihez mikor fog bejelentkezni.

Gönczi Gábor azok közé tartozik, akik nagyon komolyan veszik az önkéntes karantént. Nem mennek sehová és hozzájuk sem teheti be a lábát senki. A Tények híradósa ezért idén renhagyó módon ünnepelte a húsvétot.

Fotó: Facebook

Előre lebeszélte a rokonsággal, hogy kinél mikor jelentkeznek be videóüzenetben, és kivel mikor koccint. Persze csak virtuálisan!

„Mondhatni, hogy hétfőn időablakokat nyitottunk az internet segítségével és minden szerettünkkel koccintottunk egy kupica pálinkával. Áronnal megtanultuk a locsolóverseket, a feleségemet, Ildit meglocsoltuk, aztán mindenkihez bejelentkeztünk videóüzenetben, minden családtagunkkal ittunk egy pálinkát” – mesélte nevetve a Tények műsorvezetője.

Göncziéknél a vasárnap a család jegyében telt. A műsorvezető fia, a 3,5 éves Áron egész nap az ajándékokat kereste a kertben és persze néhány locsolóverset is megtanult. Gábor és felesége, Ildikó már az ünnepi menüsorról is előre gondoskodott!

„Ildikó nagyszerű háziasszony, csodálatos menüsort állított össze. Már jó előre bevásároltunk, úgyhogy a vasárnap a sütés-főzésről szólt, de szigorúan csak hármasban voltunk” – árulta el a TV2 műsorvezetője, hozzátéve, hogy szerencsére a kisfia is remekül kezeli ezt a helyzetet.

Fotó: Gönczi Gábor

Bár a koronavírust még konojavírusnak ejti, pontosan tudja, hogy a betegség miatt otthon kell maradni. Gönczi egyébként már a krízis elején alaposan bevásárolt: rengeteg társasjátékot vett, sőt, rollereket is vásárolt a család minden tagjának, így az biztos, hogy egy percig sem unatkoznak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!