Az öltözőjében figurázza ki a mai celebeket Pásztor Erzsi

A Kossuth-díjas színésznőnek rendkívül jó a humora, Tatár Csillának pedig el is árulta, hogyan szokta használni azt.

A színházi öltözőjében szokta kifigurázni a mai celebeket Pásztor Erzsi. A Kossuth-díjas színésznő jól szórakozik a teljesítmény nélküli hírességeken, akiket általában a színházi öltözőjében utánoz, a kollégái nagy örömére.

Fotó: ATV

„Ehhez jól kell ismerni a karaktereket. De nem mondok neveket, viszont elmesélek egy történetet. Azt mondta egyszer egy telefonszerelő, hogy én vagyok a második művésznő, aki ismer. Kérdeztem, ki az első, ő meg mondott egy nevet, amit én most nem mondok ki... Akkorát nevettem! Kérdeztem, hogy ő magának művésznő?!„ – idézte fel az esetet a Szomszédok Janka nénije az ATV Mondd el Tatár Csillának vasárnap esti adásában.

A színésznő szerint méltatlanul hívnak manapság mindenkit színésznek.

”Olyasvalakire is mondják manapság ezt a jelzőt, aki bejön az utcáról és eljátszik egy szerepet... Azóta ez a híres művésznő már műsort vezet, énekversenyekben zsűrizik, főzőműsort vezet estélyi ruhában, ékszerekkel. Nem is tudom nézni az ilyen műsorokat, mert rikoltoznak benne. Néha belenézek, aztán bemegyek a színházba és elmesélem a többieknek a saját stílusomban. Jót nevetünk ilyenkor” – mondta el a műsorban Pásztor Erzsi.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!