Nem adja át magát a gyásznak: Videóban üzent Ganxsta Zolee

Elvesztette édesapját, de nem mutatja ki a fájdalmát.

Ganxsta Zolee alig két napja veszítette el édesapját, mégsem adja át magát a gyásznak, legalábbis a nyilvánosság előtt nem szeretné láttatni a fájdalmát. Nem mondja le a koncertjeit, minden kedves rajongót szeretne megnyugtatni és biztosítani afelől, hogy számíthatnak rá.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Szerda este egy videóüzenetet tett közzé a Facebookon melyben megköszönte, a részvétüzeneteket és saját érzéseiről is beszélt.

„Nagyon szépen köszönöm, hogy velem éreztetek és mindenki kinyilvánította a részvétét. Tényleg nagyon jól esett. Azt nem mondom, hogy segít, viszont mindenképpen jó tudni, hogy ennyien mellettem vagytok”

A rapper azt is tisztázta, hogy bár elterjedt, hogy elmaradnak a Ganxsta Zolee és a Kartel koncertjei, ez nem igaz.

„Az élet nem áll meg, Néha megmar minket az élet, de nem áll meg. Megyünk tovább. Ott leszünk Veszprémben 6-án. Mindenki nyugodtan jöjjön. Semmilyen jelét nem fogom mutatni, hogy mi van belül. Eddig se tettem. Ami van, az bennem van” – mondta az édesapját gyászoló énekes

Mint arról beszámoltunk, életének 82. évében elhunyt Zana József. A színész súlyos betegséggel küzdött, utolsó hetét kórházban töltötte.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!