Családja védelmezi Fásy Ádámot

A műsorvezető nagyon fontosnak tartja, hogy mindenki betartsa az óvintézkedéseket, mert csak így vethetünk véget mihamarabb a járványnak.

Fásy Ádám és családja komolyan veszi a kormány által kihirdetett veszélyhelyzetet. A műsorvezető felesége, Marika, és lánya, Zsüliett, fokozottan odafigyelnek arra, hogy Ádám ne menjen ki a házból, hiszen érthető módon féltik és óvják a családfőt.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Mindeközben ők is tartják a házi karantént, csak néha mennek el a boltba, mert a család nem híve a felhalmozásnak.

„Itthon eddig is hatalmas szeretetben éltünk, de ez a veszélyhelyzet kapcsán most még erősebb lett. Marika és Zsüliett nagyon odafigyelnek rám, és mindannyian megértettük, hogy a saját érdekünkben most nekünk is otthon kell maradnunk. Hosszútávon csakis úgy járhat jól a lakosság, ha betartjuk a kormány és az Operatív Törzs intézkedéseit” – fogalmazott a műsorvezető, aki abban bízik, hogy az ellenzéki frakciók összefognak a kormánnyal.

„Úgy gondolom, hogy az ellenzék ráér máskor szavazatokat gyűjteni. Ebben a helyzetben össze kell tartani. Nagyon remélem, hogy ez bekövetkezik, és hamar túljutunk a nehéz időkön” – fogalmazott a Zeneexpressz tulajdonosa.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!