Létrehozva: 2020.02.15.

Régóta körözött bűnözőt kapott el Damu Roland, megszólalt a színész

Ijesztő jelenetnek volt szemtanúja csütörtök délelőtt a Ripost egyik olvasója, aki látta, ahogy kirabolnak egy idős asszonyt Budapesten, a II. kerületben. A pénztárcáját lopta el egy bűnöző, aki futásnak eredt. Egy férfi azonban nem hezitált, azonnal üldözőbe vette a pitiáner tolvajt. Olvasónk először nem hitt a szemének, amikor meglátta, hogy az a bizonyos férfi nem más, mint Damu Roland!

Olvasónk telefonon értesített minket az utcai rablásról. Állítása szerint, amikor felismerte a tolvajt üldöző Damu Rolandot, először azt hitte, egy filmforgatás kellős közepébe csöppent, csak néhány másodperccel később jött rá, hogy ez bizony a valóság.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem tagadom, alaposan meglepődtem, amikor megláttam, hogy Damu Roland eredt a tettes nyomába. Először azt hittem, egy filmforgatás közepébe csöppentem, de sajnos ez a valóság volt. Szörnyű, hogy ilyen megtörténik fényes nappal Budapesten! Ha jól láttam, sikerült feltartóztatni a bűnözőt és a jajveszékelő néni is megnyugodott. Eddig is kedveltem Rolandot, de most még pozitívabb véleménnyel vagyok róla. Szerintem sokan inkább úgy tettek volna, mintha meg se hallanák a néni segélykiáltását” – mondta olvasónk, Katalin.

A Ripost megkereste Damu Rolandot, aki megerősítette, hogy valóban ő segített a halálra rémült nénin, és elmondta a részleteket is. Gyanútlanul sétált csütörtök délelőtt a II. kerületben, a Széll Kálmán térnél, amikor hirtelen arra lett figyelmes, hogy egy néni rémülten kiabálni kezd. Segítségért kiáltott, miután aljas módon kirabolták a nyílt utcán. Bár sokan inkább elfordították volna a fejüket, a színész az elkövető után szaladt és sikerült is elkapnia. Később a rendőrök nem győztek hálálkodni neki, kiderült ugyanis, hogy egy régóta körözött tolvajt csípett fülön.

„Csütörtökön 10 óra után nagyjából 20 perccel voltam a Széll Kálmán térnél, mentem egy stúdióba, amikor azt hallottam, hogy egy néni elkezdett kiabálni. Segítség, segítség, tolvaj, fogják meg, ellopta a pénztárcámat – kiáltotta. Az elkövető épp mellettem rohant el, én pedig azonnal a nyomába eredtem, és hangosan kiabáltam, hogy fogják meg. Ekkor két srácnak sikerült megállítania őt. Hárman fogtuk le! Igen ám, de ezután a srácoknak el kellett menniük. Szerencsére a Fény utcai piacnál ott állt két biztonsági őr, nekik szóltam” – kezdte a Ripost-nak a színész, aki végül megvárta, amíg a rendőrök a helyszínre érnek. Amikor ez megtörtént, rögtön visszanézték a térfigyelő kamera által rögzített felvételt, így nem volt kérdés, mi történt.

„A tettes végül kénytelen volt visszaadni a néni pénztárcáját, mivel hárman fogtuk le, nem is volt más választása. Megkértem szegény asszonyt, hogy ellenőrizze, maradéktalanul megvan-e mindene, ami a tárcájában volt. Szerencsére megvolt, de a nő nagyon megijedt, zokogott, hiszen nagy trauma érte” – tette hozzá a színész, aki jelenleg Molnár Ferenc Játék a kastélyban című darabjára készül, amiben Almády szerepét alakítja.

Ha érdekel, mi történt ezután, keresd a Ripost szombati lapszámát!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

mandiner.hu

Politikai dráma Pest vármegyében: nemcsak Magyar Péter, legújabb szövetségese is a nagypolitikába vágyik

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

vg.hu

Benzinárstop: az olcsó üzemanyag jöhet, az üres töltőállomás nem

origo.hu

Tíz férfival csókolózott Anne Hathaway

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóra fürdőruhás fotóitól felforr a levegő

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri: videón, ahogy Dér Heni kisfia legózik - ilyen nagyot nőtt már Beni

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen részleteket mesélt Rubint Réka és Schobert Norbi életük nagy pillanatáról