Önkéntes karanténba vonult Fásy Ádám szépségkirálynője

Mikó Fanni múlt hét pénteken indult el Velencébe és az egész szombatot a karneváli forgatagban töltötte. Hazatérve a szépségkirálynő úgy döntött, biztos, ami biztos, inkább önkéntes karanténba vonul.

Ki sem mozdul a lakásból Mikó Fanni, aki tavaly megnyerte a Fásy Ádám nevével fémjelzett Magyarok Világszépe versenyt, sőt, azóta egy nemzetközi megméretésen, a Miss Intercontinentalon is az ő fejére került a korona. Bár a csinos modellnek esze ágában sincs pánikot kelteni, elővigyázatosnak kell lennie, hiszen múlt hétvégén Olaszországban járt a velencei karneválon, amit vasárnap délután a járvány miatt felfüggesztettek.

Fotó: Mikó Fanni

„Pénteken indultunk el Olaszországba autóval. Szombaton már egész nap kint voltunk a karneválon, mondanom sem kell, hogy hatalmas volt a tömeg. Ráadásul vagy 30 különböző álarcot felpróbáltam, amíg megtaláltam azt, ami a legjobban tetszett. Este, pont ahogy elhagytuk Velencét, kaptam egy hívást arról, hogy Olaszországban baj van, megjelent a koronavírus” – kezdte a Ripost-nak Fanni, aki ezután a Comói-tóhoz utazott, majd el is hagyta az országot, miután sokan azzal riogatták, hogy lezárják a határokat.

A szépségkirálynő hazatérte után teljesen tanácstalan volt, tartott attól, hogy esetleg megfertőződött, ezért az utcára se mert kimenni. Végül úgy döntött, a háziorvoshoz fordul, aki a Szent László kórházba irányította.

Fanni egy videóban üzent a Ripost olvasóinak az önkéntes karanténből!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!