Először jelent meg a nyilvánosság előtt a várandós Debreczeni Zita- Fotó

Finom ételeket kóstolhattak a vendégek. A csinos fotós sem tudott ellenállni.

Először jelent meg nyilvános eseményen Debreczeni Zita és Gianni Annoni, mióta bejelentették, hamarosan szülők lesznek. Hétfőn este ünnepélyes keretek között, finom ételekkel rendezték meg a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát.

Dining Guide Debreczeni Zita és Gianni
Fotó: DFP

Az egyik legjelentősebb gasztronómiai eseményre a szakma krémje mellett, hírességek is ellátogattak. Többek között Gianni Annoni , olasz étterem tulajdonos és felesége Debreczeni Zita, aki már gyermekével a szíve alatt érkezett. A sztárpár évek óta vágyott egy közös kisbabára, de a pici nem siette el az érkezését. A türelmes várakozás azonban meghozta a gyümölcsét. Zitáék egy hete, Instagramon közölte az örömteli eseményt:

„Velünk is megtörténik a csoda, amire évek óta várunk! Az már biztos, hogy egy dologban az anyukájára hasonlít… Szeret késni... Köszönöm Istenem” – írta Gianni és Zita a képekhez. Érthető, hogy a hosszas várakozás után, sokkal jobban védik a magánéletüket, így nem szívesen beszélnek Zita várandóságáról, ám hétfőn eset az is kiderült, nem is görcsölik túl a dolgot. A rendezvényen Zita jókedvűen falatozott az ételkülönlegességekből és bár fekete ruhát viselt, arca és kisugárzása elárulta áldott állapotát.

Jelen volt még Tomán Szabina és párja Szini Béla vállalkozó is. Árpa Attila volt felesége, aki ma már saját diétamódszerével ér el hihetetlen sikereket, nem gyakran mutogatja második gyermeke édesapját, de most kivételt tett. Szabina a Ripost-nak azt is elárulta, boldogabb, mint valaha.

Dining Guide Tomán Szabina, Szini Béla
Fotó: DFP

„Minden kerek az életemben! A két kislányom nagyon szereti egymást és a párom valódi férfi és igazi családfő, akitől minden segítséget, figyelmet és szeretet megkapok. A karrieremre is nagyon büszke vagyok, hamarosan Bukarestben is megnyílik egy üzletem” mondta Szabina.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!