Drámai vallomás: Ezért került kórházba külföldön Csisztu Zsuzsa

A műsorvezető még gyerek volt, amikor megtörtént vele a baj. Most részletesen elmesélte a kamerák előtt a rémisztő sztorit.

Csisztu Zsuzsa másodfokú égési sérülést szenvedett gyerekként, a rémes sztorit a Nyugi! Köztünk marad című műsorban mesélte el.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Megégettem a kezemet. Ráadásul nem is akárhogyan. Sosem felejtem el. Ez volt életem első külföldi útja a szüleimmel. Beültünk a kis bogárhátúba a bátyámmal együtt, a bolgár tengerpartra mentünk édesapám egykori katonatársához” – kezdett bele a történetbe Csisztu, akivel éppen akkor történt meg a baj, amikor szülei éppen elmentek az apartmanból, és egy bolgár nő vigyázott rá és a testvérére.

„Nyolc éves voltam, de mint egy nagy önálló gyerek, kimentem a konyhába, szomjas voltam, hogy majd töltök magamnak egy pohár vizet. Nem értem fel a szekrényig, így felálltam egy hokedlire. Nyúltam a pohárért, és közben a hokedli pedig megbillent. Rögtön hátratenyereltem arra, amit értem, ami a bekapcsolt forró rezsó volt. Velőtrázó ordítás, nagyon fájt. A tenyerem lenyomata konkrétan ott sistergett tovább a rezsón. Nagyon büdös volt, igazi égett emberi hússzag” – mesélte el Csisztu, aki hozzátette, fantasztikus kezelésben volt része a kórházban, majd mintegy két és fél hónap alatt szerencsére teljesen rendbe jött.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!