Begyógyszerezve állt a színpadra Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye nagy fájdalmak mellett adta elő produkcióját a Szőrmók jelmezben.

Bár Vajna Tímea Instagramra feltöltött fotói alapján úgy tűnt, hogy Amerikába utazott, a filmügyi kormánybiztos özvegye jól átvert mindenkit. A tévéképernyők előtt ülőknek le is esett az álluk, amikor kiderült, hogy Tímea lapul a Nicsak, ki vagyok? című TV2-es vadonatúj műsorának Szőrmók jelmézben.

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

„Csak a húgom tudott róla. Az itthoniak egyébként mind úgy tudták, hogy kint vagyok már Amerikában. De iszonyatosan jól éreztem magam a show-ban, csak dög meleg volt a jelmezben, és kevés volt az oxigén. Szerintem nagyon hamis volt a hangom, de ezt a tánccal megpróbáltam kompenzálni” – mondta el Timi, akinek nemcsak a meleggel kellett megküzdenie, fájó háta miatt ugyanis a mozgás sem ment könnyen neki. Néhány nappal az élő műsor előtt kisebb baleset érte őt.

„Beállt az egész hátam. Voltam ultrahangon is vele. Most be van tapasztva, mert Valentin napon az egyik ismerősöm jött értem kocsival és rossz helyre állt, én meg két kézzel tartottam meg a villanykaput, hogy nehogy összetörje a kocsiját. Minden egyes mozdulat fájdalmas volt. Sikítani tudtam volna a maszk alatt. De vettem be fájdalomcsillapítót. Hétfőn megyek is csontkovácshoz” – magyarázta az üzletasszony, aki a szereplésért kapott pénzt jótékonysági célra, két gyermekklinikának ajánlotta fel.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!