Kiakadt Vasvári Vivien: Miért nem fogják be a büdös pofájukat?

A luxusfeleségnek elege lett azokból a követőiből, akik folyton a profilján okoskodnak. Most üzent nekik!

Vasvári Vivinél végleg betelt a pohár, képtelen tovább magában tartani a véleményét. Elege van azokból a követőiből, akik megállás nélkül bántják őt a közösségi oldalakon.

Fotó: Ripost/ Sulyok László

„Beszéltem már arról, hogy mennyi negatív és rosszindulatú ember van az életemben, akik okoskodnak. Azt szeretném, ha ezek az emberek kikövetnének. Ez a saját profilom, és nem vagyok arra kíváncsi, hogy folyton okoskodnak arról, hogy hogyan kéne gyereket nevelnem, vagy azzal esnek nekem, hogy egy eltartott nő vagyok. Igen, én egyedül nevelek két gyereket, nem kapok gyerektartást sem, és ezt is kiteregethetném a nyilvánosság elé, de nem teszem. Mert én a saját életemmel foglalkozom, nekem a gyerekeim a legfontosabbak, és az, hogy feszültségmentesen neveljem őket” – fakadt ki a luxusfeleség, aki ezek után keményen be is szólt az őt, és celebtársait támadóknak.

„Ezek az emberek, akik rosszindulatúak, és folyton írogatnak a celebeknek. Miért nem fogják be a büdös pofájukat, és maradnak csendben? Az, hogy nyilvános az életünk, nem jelenti azt, hogy bele is szólhatnak” – magyarázta az édesanya, aki nyomatékosan arra kéri a gyalázkodókat, hogy kövessék ki. Ugyanis, ha nem teszik meg, ő tiltja le őket végleg.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!