A jogvédők elintézték, hogy Palvin Barbi ne vonuljon dögös bugyikban

Elmarad idén a Victoria's Secret év végi show-ja, amivel meghiúsult a magyar topmodell nagy álma.

Minden évben az év egyik legnagyobb show-jának számít a Victoria's Secret decemberi divatbemutatója, amin vendégmodellként Palvin Barbara már kétszer is kifutóra lépett. Idén először azonban a cég hivatalos Angyalaként vonulhatott volna a falatnyi fehérneműkben. De ez az álma egyelőre beteljesületlen marad, ugyanis a jogi egyenlőségért küzdő szervezetek nyomása megtorpedózta a cég idei show-ját.

Fotó: www.profimedia.hu

A VS-t ugyanis folyamatosan azért kritizálják, mert nem hajlandóak plus size, valamint transznemű vagy súlyos testi elváltozással élő modelleket alkalmazni. A vállalat vezetői sokáig tartották magukat, és többször határozottan kijelentették, hogy ők olyan nőkkel dolgoznak, akik az általános közízlésben kiérdemlik a csinos és szexi jelzőt. De végül az anyacégük a negatív visszhang, és a csökkenő eladások miatt meghozta a döntést, és lefújták az év végi show-t. A jelenlegi álláspont szerint nem örökre, de át kell gondolniuk a műsor megújítását.

De szerencsére Barbinak nem kell azért aggódnia, hogy az egyik legfrissebb Angyalként veszélybe kerül az állása, hiszen őt használják a legtöbbet a hirdetéseikben.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!