Szomorú karácsonyra készül: ezért nem ünnepel Vajna Tímea

Napokon belül repülőre ül, és a tengerentúlra utazik Vajna Tímea. Andy Vajna özvegyének rengeteg teendője van Amerikában. Úgy érzi, mindenre felkészült, ám egy valamire képtelen! Még nem tudja, hogyan vészeli át az első karácsonyt férje nélkül.

Szerző BDF

Hamarosan végleg lezárhatja itthoni életét Vajna Tímea. A néhai kormánybiztos, Andy Vajna özvegye a Ripost-nak elmondta, hogy novemberben elhagyja Magyarországot, és jó időre Amerikába költözik. Az üzletasszony hónapok óta tudatosan készült az utazásra.

Fotó: Markovics Gábor

„Novemberben megyek ki”- kezdte a Ripost-nak Vajna Tímea, aki szinte már mindent összecsomagolt régi életéből.

A Ripost megtudta, hogy a budai villa, ahol Andyvel élt sem a régi már. Időközben sok holmit eladott, és elajándékozott a rászorulóknak. Minden mást pedig bedobozolt, amit átmenetileg az ingatlan alagsorában található edzőteremben helyezett el. Csupán a legfontosabb tárgyakat viszi magával a tengerentúlra. Azokat, amikhez érzelmileg is ragaszkodik.

Mégis éppen érzései elől menekül Amerikába. Azt mondja, képtelen tovább élni az egykori közös otthonukban, hiszen minden a férjére emlékezteti. Egy nap sem telik el, hogy ne siratná és ne szenvedne a januárban elhunyt filmproducer hiányától.

„Ha véget ér a hagyatéki eljárás, Amerikába költözöm, ott telepszem le, mert itt minden Andyre emlékeztet” – árulta el még augusztus elején a Bors-nak Tímea. Amint a Ripost is beszámolt róla, Magyarországon lezárult a hagyatéki eljárás. A cégbíróság az özvegyet nevezte ki a megboldogult kormánybiztos kizárólagos örökösének. Ám a hosszadalmas folyamatnak továbbra sincsen vége. Amerikában még mindig zajlanak a tárgyalások.

„Novemberben még sok kört kell futnom az amerikai ügyvédeimmel, minden bizonytalan még” – magyarázta a Ripost-nak az özvegy, aki komoly megpróbáltatások elé néz a tengerentúlon. Amellett, hogy az amerikai állampolgársághoz szükséges papírokat intézi, a közelgő ünnepekre is fel kell készülnie lelkileg. Ez lesz az első karácsonya Andy nélkül, amit egyedül, magányosan tölt majd a tengerentúlon.

„Sajnos a karácsonyt a családom nélkül töltöm kint az USA-ban, egyedül. Ez a karácsony más lesz, mint a többi. Most a férjem nélkül...„ – csuklott el Tímea hangja.

„Remélem nem fogom végigsírni az egészet. Nem lesz se karácsonyfa, se családi összejövetel, se finom ételek” – folytatta az özvegy, aki gyászában is ott segít, ahol csak tud.

”Ilyenkor arra gondolok, hogy hány olyan pici gyermek, család van, akiknek nem kerül finom étel az asztalukra és nem kapnak ajándékokat. Karácsony előtt is megpróbálok ott segíteni, ahol tudok.”

Szerző BDF

Ez is érdekelhet

origo.hu

A kerek mellű, párductestű modell doppingolja az Eb-re készülő angol sztárjátékost - képek

mandiner.hu

Az oroszok elsöprő offenzívájáról érkeznek komoly bizonyítékok

borsonline.hu

Megrázó videó, tömegverekedés a Ferencvárosban

magyarnemzet.hu

Szoboszlai Dominik mezéért nagy harc várható a mai bejelentés után + videó

ripost.hu

Kulcsár Edina megmutatta hatalmas pocakját - Fotó

hirtv.hu

Döbbenetes TikTok videók a törökországi földrengésről

origo.hu

Szenzációs felfedezés a rák gyógyításával kapcsolatban

mindmegette.hu

Ezért megéri bemenni az ALDI-ba! Ennek a tejterméknek csökken az ára mától

life.hu

Ezért fájdalmas az együttlét: ne törődj bele, hogy nem olyan az ágyban, mint korábban(x)

ripost.hu

Most érkezett! Ítéletet hirdettek Árpa Attila ügyében

ripost.hu

Az édesanya szívszorító fájdalma: Kétségbeesetten keresi eltűnt 17 éves fiát

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

A házasságig nem költözik össze vőlegényével Agárdi Szilvi

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb pofont kapott Mazsi: Berki neve nem méltó hozzád!

SZTÁRDZSÚSZ

Görög Zita a modellszakmáról: Nem ad önbizalmat, aláásta az önértékelésemet

SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő dolgot művelt a 70 éves Nick Árpi - Exkluzív videó

SZTÁRDZSÚSZ

Különleges vendége van Balin Horváth Évának - Fotó