Bereczki Zoltán ultimátumot adott a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjének

Bereczki Zoltán ráparancsolt, Farkas Lajos pedig egy percig sem gondolkodott.

Nem könnyű megszabadulni a függőségtől, de a jó cél érdekében mindenképp elgondolkodtató.

Fotó: TV2

A Sztárban Sztár leszek! versenyzőjének ugyan ideje sem volt gondolkodni, de mestere szavára azonnal eldobta a cigarettát. Farkas Lajos győzni akar, ezért inkább felszed néhány pluszkilót, de a hangját nem kockáztatja.

„Az első közös próbánk előtt az udvaron cigiztem, amikor Bereczki Zoltán megérkezett és megkérdezte, mi van a kezemben. Mire én, hát dohányzom. Zoli annyit mondott, akkor élvezd ki, mert ez volt az utolsó. Azóta nem gyújtottam rá” – árulta el Farkas Lajos, akinek nem volt könnyű lemondani a füstölgő rudacskákról, hiszen már régóta a rabja volt.

„Az agyam valahogy azonnal felfogta, hogy most nem lehetek gyenge. Nem mondom, hogy nem érint meg a kísértés, hiszen otthon anyukámék is dohányoznak és korábban napi egy, de volt, hogy két dobozzal is elszívtam. Megoldottam a dolgot és kiköltöztem a kertünkben lévő kisházba, ahol csak magam vagyok. Ott bármikor kedvemre tudok gyakorolni és a kísértés sem olyan nagy. Furcsa az emberi agy, korábban nagyon ragaszkodtam a cigihez, de a versenyszellem jelenleg erősebb bennem. Csalhatnék, de egyszerűen képtelen vagyok rágyújtani. Győzni szeretnék, így nem kérdés, hogy a cigaretta szóba se jöhet. Már most úgy érzem, hogy köszönettel tartozom Bereczki Zoltánnak” – jelentette ki az énekes, aki bár nem füstöl, mostanában sokkal többet falatozik, ami egészségügyi szempontból szintén gondot okoz neki.

Ha szeretnél még több részletet megtudni, olvasd el a Ripost pénteki lapszámát!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!