Fásy Ádám: Szurkolok a főpolgármesteri címért küzdő Berki Krisztiánnak

Ötezer ajánlás – ennyit kell összegyűjtenie Berki Krisztiánnak, ha valóban harcba akar szállni október 13-án a főpolgármesteri címért.

Berki Krisztián napok óta járja Budapestet, hogy összegyűjtse a megfelelő számú ajánlást. Csütörtök reggel a Fehérvári úti piacon kezdte a napot, ahol megszokott segítője, Berki Mazsi mellett a mulatóskirály Fásy Ádám is feltűnt, hogy támogassa az üzletember kampányát.

Fotó: Keller Mátyás

A Ripost elkísérte Berkit és Fásyt. Utóbbi pedig még ajándékkal is készült: mindenki, aki aláírásával támogatta Berkit, egy Buliparádé cédével lett gazdagabb. Aláírásból pedig volt bőven, hiszen Berki valóban elismerésre méltó magabiztossággal győzködte az utca népét és lelkesen üdvözölte Fásyt, aki lapunknak elárulta, miért szimpatizál Krisztiánnal.

„Fontos leszögezni, hogy nem Berkire fogok szavazni a választásokon, hiszen évek óta a Fideszt és Tarlós Istvánt támogatom. Szerintem a főváros gyorsan fejlődik és egyre élhetőbb az ő irányítása alatt. Krisztiánt azonban régóta ismerem, és azt kell mondjam, nagyon drukkolok neki. Az ellenzék képviselői közül messze őt tartom a legalkalmasabbnak erre a fontos pozícióra” – szögezte le a mulatóskirály.

Fotó: Keller Mátyás

Berkinek igen sűrű reggele volt: fiatalok és idősebbek tucatjai álltak meg a standjánál, hogy aláírásukkal támogassák és fotózkodjanak vele. Sőt, egy zöldségestől még banánt is kapott az izomceleb, mondván, egy kicsit össze van esve.

„Három nap alatt már ezerötszáz ajánlást gyűjtöttünk össze, ami igen szép teljesítmény. Mindezt úgy, hogy kint vagyunk az utcán! Nagyon jó érzés azt látni, hogy a társadalom minden rétegét meg tudom célozni. Persze rengeteget kell beszélgetnem az emberekkel, sokat kell tennem azért, hogy elnyerjem a bizalmukat, hiszen korábban, a tévéműsorok miatt már sokan beskatulyáztak. A szavazótáborból azt látom, hogy a fiatalok inkább poénból állnak mellém, az idősek viszont nagyon megfontoltan támogatnak„ – kezdte a Ripost-nak Berki, majd azt is elárulta, milyen érzéssel tölti el, hogy Fásy ennyire szurkol neki.

Ha érdekel, mit gondol Berki arról, hogy Fásy ennyire szimpatizál vele, keresd a Ripost pénteki lapszámát!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!