Sosem találod ki, mi lett Gundel Takács Gáborból

Egészen új, izgalmas világ nyílt meg a TV2 mûsorvezetõje elõtt.

Régóta dédelgetett álmát váltotta valóra Gundel Takács Gábor, aki korábban csak pipával és maszkkal búvárkodott nyaraláskor, de már akkor is ámulattal töltötte el a víz alatti világ. Nem is teketóriázott túl sokáig, elfoglaltságai ellenére úgy döntött, beiratozik egy könnyűbúvár-tanfolyamra!

„Egy idő után úgy voltam vele, hogy oké, már láttam mi van a strand környékén, jó lenne egy kicsit messzebbre, egy kicsit mélyebbre menni. Ezért tavasszal beiratkoztam egy búvártanfolyamra a Crazy Turtle búváriskolába" – kezdte a %RIPOST%-nak Gábor, akinek előbb egy elméleti vizsgát kellett tennie, csak azután kerülhetett sor a tényleges merülésre.

„Először Magyarországon vettem részt medencés oktatáson, a végén pedig Horvátországba utaztunk a tengeri gyakorlatra. Azt követte a vizsga. Amit most én letettem, az az alapszint, ezt még persze lehet fokozni. Én nem akarok hivatásos búvár lenni, de az életem abban a hátralévő részében, amíg fizikailag aktív tudok lenni, addig szívesen merülök, mert a tenger egy nagyon szép világ" – mondta a műsorvezető, aki augusztusban ünnepli 55. születésnapját.

„Azért a víz nem a természetes közegünk, egy-egy merülés számos veszélyt rejt magában. Észnél kell lenni! A hat merülés során felmérték, hogy ki az aki már alkalmas, és ki az, akinek még gyakorolnia kéne. Az nagyon jópofa volt, hogy a hatodik merülés során, lent, tizennyolc méteres mélységben jelezték nekünk, hogy akkor most körben térdeljünk le az aljzatra..."

Azt, hogy mi történt ekkor Gundival, megtudhatod a %RIPOST% szerdai lapszámából. Keresd az újságárusoknál!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!