Nyíltan beszélt az egyedüllétről Sári Évi, ezt érzi mindennap

A Splash egykori énekesnõje egyáltalán nem szomorkodik szakítása után, a munka ugyanis szinte minden percét leköti.

Szerző Ripost

A 41 éves Sári Évi éjt nappallá téve próbál, színházban játszik, fellépéseket vállal, közben videóklipet is forgat. Így nem csoda, hogy mostanában alig várja, hogy hazaérjen Ropi nevű kutyájához.

A színésznő amikor Budapestre jött, idegennek érezte magát, hiszen nem ismert senkit. Mára már hozzászokott a főváros nyüzsgéséhez, de ha teheti, meglátogatja édesanyját vidéken.

Most végre megtalálta az álomotthonát is. "Amikor ide költöztem, éreztem, hogy hazaértem" - árulta el a Best Magazinnak az énekesnő, aki a lakásban egyedül él, mert néhány hónapja szakított a párjával.

Magányosnak azonban nem érzi magát: "A volt barátom is itt élt velem, de őszintén szólva, nekem most jó így, jól viselem az egyedüllétet. Ebben is megtalálom a szépséget. Előfordult már, hogy viszonylag hosszú ideig nem volt párkapcsolatom" - vallotta be Sári.

"Egyelőre csak Ropi kutyám a társam a mindennapokban, igazi kis házőrző" - mondta a sztár, aki ha teheti, mindenhova magával viszi a kutyust.

Ismerkedni viszont nem ér rá, mert minden idejét lefoglalja a munka, a barátaira is kevesebb idő jut. Ezért nagyon örül, ha hazaér otthonába, hiszen ott szeret legjobban pihenni.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!