Kiderült, mit tesz Andy Vajna ruháival özvegye

Vajna Timi fél évvel szeretett férje halála után elõször állt kamerák elé. Az özvegy a Tényeknek exkluzív interjút adott, amelyben elárulta: nem képes megszokni Andy Vajna hiányát.

Fél évvel Andy Vajna halála után özvegye képtelen sírás nélkül megemlékezni a férjéről.

Vajna Tímea az elmúlt hat hónapot teljesen elszigetelten, a nyilvánosságtól távol, Adyvel közös otthonukban töltötte. Ott minden egyes tárgy, ruhadarab arra emlékeztette, hogy örökre elveszítette társát. Tímea azonban elérkezettnek látja az időt arra, hogy megpróbáljon továbblépni. 

Erre utal az is, hogy több hosszú hónap után csak most volt először képes kamerák előtt mesélni a 74 éves korában elhunyt férjéről. Tímea megtörten, könnyek között nyilatkozott a tragikus napról, ahogy érzéseiről is nyíltan beszélt a TV2 Tények hétfő esti, 18:00-kor kezdődő adásában.

Az interjú egyik legfájdalmasabb pontja, amikor kiderült, Timi sokáig elképzelhetetlennek tartotta, hogy megváljon Andy ruháitól. Azok illatát érezve olyan volt számára, mintha még mindig ott lenne vele a férje. Mostanra azonban úgy érzi, ezt is meg kell tennie, de csak is Andyhez méltó módon. 

"Ami a legdurvább volt, a gardróbból kipakolni a ruháit, az öltönyeit, a cipőit... és még rajta van az illata, és én nem tudom, kinek adjam oda ezeket…” - mondta könnyeivel küzdve Timi, aki folytatni akarja férje hagyományát, ezért szeretné jótékonysági célra felajánlani a ruhadarabokat.

„Megpróbálom alapítványoknak odaadni, de mindegyikben benne van a monogramja...” – tette hozzá megtörten Tímea. 

De ki gondolta volna, hogy Andy Vajna életében saját monogramos ruhákat hordott? A nyilvánosság számára soha nem tűnt piperkőcnek, inkább a lezser eleganciát képviselte: farmert, inget és néha öltönyt viselt, de most már ez sem titok, a producer nagyon is számontartotta a szabó által készített darabokat.

A hétfő esti Tényekben Tímea azt is megmutatta, hogy pontosan a ház mely részében találtak rá holtan Andy Vajnára. 

"Leesett, fejjel, így eldőlt” - mutatott a padlóra az özvegy a TV2 riportjában, ahol arról is őszintén beszélt, hogy bizonytalan a jövője Andy Vajna nélkül.

"Vagy a házban maradok, vagy az utcára megyek kábé” - tette hozzá.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!