Visszakapta a milliót Kapócs Zsóka: Ezt gondolja a csalóról

A lakberendezõként is tevékenykedõ színésznõt hétmillió forinttal károsította meg egy csaló vállalkozó.

Itt a bizonyíték, hogy volt értelme annak a hadjáratnak, amit Kapócs Zsóka indított az ellen a vállalkozó ellen, aki nem kevesebb mint 7 millió forinttal károsította meg.

A férfi korábban egy lakásfelújítás fejében vette át tőle az összeget, de csak szétvernie sikerült az ingatlant. A jelentős összeget persze esze ágában sem volt visszaadnia a lakberendezőként is tevékenykedő színésznőnek, Zsóka ezért nyilvánosságra hozta a Facebookon a csaló arcképét.

A férfi először múlt hét péntekig kapott haladékot, szüleinek addig kellett volna visszautalniuk a pénzt, Zsóka azonban hiába várta az összeget. A csaló vállalkozó ezért keddig végső haladékot kapott, ám a színésznő határozottan kijelentette, ha addig sem kapja vissza a pénzt, a rendőrséghez fordul és börtönbe juttatja az illetőt. Csodák csodájára azonban kedden megtörtént az utalás!

"Szerencsére megkaptuk a pénzt. Alá kellett írnom egy papírt arról, hogy nem nevezem többé csalónak, a Facebookon közzétett bejegyzéseket pedig el kell távolítanom. Ebbe belementem, hiszen nincs már felé több követelésem. Viszont nincs kétségem afelől, hogy ennek a hadjáratnak köszönhető, hogy visszakaptam a pénzt. Nem is hagytam volna abba. Azt, hogy a többi károsulttal mi lesz, mindenképp figyelemmel fogom kísérni" - mondta a %RIPOST%-nak Zsóka, aki nagyon örül, hogy a vállalkozó végre eltűnik az életéből.

"Nagyon bízom abban, hogy sok embert meg tudtam menteni azzal, hogy a nyilvánosságra hoztam ezt a dolgot" - tette hozzá a színésznő, akinek a véleménye az utalás ellenére sem változott meg a férfiről.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!