Drámai vallomást tett Koholák Alexa: csúnyán összeverték

A TV2 egykori sztárját rendszeresen bántalmazta az édesapja. Nevelõintézetben is élt.

Szörnyű gyerekkoráról vallott Koholák Alexa. Szülei állandóan marakodtak egymással, folyamatosak voltak a viták, a tányérdobálás, ami rettenetesen megviselte lelkileg.

„Apukámnak többször eljárt a keze. Nem csak felém, anyukám felé is" – emlékezett vissza a JelenLét című műsorban.

Édesanyja mindezt megelégelve elköltözött Mongóliába, de Alexát nem vihette magával a magyar törvények szerint, ezért ő az apukájával maradt Magyarországon.

„Apukám nagyon kemény ember, nagyon durva. Mint a katonaságban, úgy éltem" – nyilatkozta Alexa, aki az apja szigorú szabályai miatt nem járhatott el sehova szórakozni a barátnőivel, ami nagyon fájt neki.

Alexa egy fél évet töltött nevelőintézetben. Az iskola vitette be, miután észrevették rajta az otthoni bántalmazás nyomait.

Annyira eldurvult a helyzet apával, hogy kék monoklikkal jártam iskolába, szíjjal volt szétverve a lábam. Szóval kemény időszak volt

– mondta Alexa.

Ezután senki nem akarta elvállalni a gyámságát, majd fél év elteltével a nagymamája vette szárnyai alá. Alexa hozzátette: a körülmények ellenére sok jó dolgot tanult az intézetben és nem élte meg szörnyűségként az ott eltöltött fél évet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!