Berki nem ért a szóból: Megint szembemegy Pamelával

Gyermeke anyja hiába kéri, nem akarja megérteni, hogy egy gyermeknek nem tesz jót, ha szülei folyamatosan elõtérbe tolják a közösségi oldalakon.

A szakértők és nagy általánosságban az egyszerű földi halandók is azon a véleményen vannak, hogy nem kifejezetten hasznos egy gyermek számára, ha szülei vég nélkül posztolnak róla képeket a közösségi oldalakon. Fokozottan igaz ez, ha a szülő híresség.Ezt unta meg hónapokkal ezelőtt Hódi Pamela is, aki megfogadta, hogy minimálisra csökkenti a Berki Krisztiánnal közös kislányukról készült képek posztolását, erre kérte az izomcelebet és annak új kedvesét, Mazsit is. Egy ideig úgy is tűnt, hogy mindketten felfogták, hogy ez a hatéves Natasa Zselyke érdeke, de a „posztszünet” csak addig tartott, amíg Pamela el nem utazott az Ázsia Expressz 2 forgatására...  Ez idő alatt ugyanis Krisztián és Mazsi is elárasztották oldalaikat „családi” képekkel, melyeken rendre komoly szerep jutott a kislánynak, aki mindkettőjük számára meg is hozta az elvárható lájk-cunamit. Berki a hétvégén ismét egy egész csokor fényképpel demonstrálta a nyár beköszöntét. Követői azonnal felhívták az izomceleb figyelmét arra, hogy ebből baj lesz, de ez nem hatotta meg Berkit.

"Komolyan elképesztő! A lányod édesanyja megkért ne rakj ki képet róla! Ennyire nem vagy képes tiszteletben tartani? Szánalmas!

Ebből is lehet látni neked, mint "celeb" már véged van…

- írta egy kommentelő a 11 képből álló poszt alá. Hogy mit szól ehhez Pamela és mit mond a szakember, az kiderül a %RIPOST% napilap szerdai számából.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!