Pécsi Ildikó nem tágít: Ekkor dobatja ki a rendőrökkel saját unokáját

A nyugodt napoknak hamarosan vége, a kilakoltatási moratórium április 30-án lejár, a színésznõ pedig nem enyhül!

Soha nem várta még így a május 1-jét Pécsi Ildikó, mint most! A Kossuth-díjas színésznő tavaly megüzente, hogy nincs mese, a végrehajtóval lakoltatja ki házából unokáját, a 19 éves éves Csabát.

Novemberben azonban életbe lépett a kilakoltatási moratórium, amelynek értelmében télen senkit nem lehet az utcára küldeni, így az unoka egy ideig fellélegezhetett. A nyugodt napoknak viszont hamarosan vége, a moratórium ugyanis április 30-án lejár, Pécsi pedig nem enyhül!

Hamarosan újabb fejezetéhez érkezik Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla évek óta zajló háborúja. A felek közötti ingatlanper 2015-ben kezdődött, miután a színésznő fia, Csaba bejelentette válását Pártos Csillától, ám az asszony a szakítás után is a Pécsi Ildikó nevén lévő rózsadombi ingatlanban lakott közös fiukkal, Csabival. Később Pécsi jogi útra terelte az ügyet, mert szerette volna, ha az ingatlan az ő tulajdonában marad. Egy évvel ezelőtt az ítélőtábla kimondta, hogy Pártoséknak el kell hagyniuk a lakást. Bár Csilla azóta kiköltözött, Pécsi Ildikó unokája továbbra is ott lakik az ingatlanban. Ám már nem sokáig: május 1-jén vége minden türelemnek, és egyelőre elkerülhetetlennek tűnik a rendőri intézkedés!

"Április harmincadikán lejár a kilakoltatási moratórium, ami egyébként soha nem volt még olyan hosszú, mint idén. A jogsértés nem a mi oldalunkon áll fenn, ha valaki jogerős bírói ítélet ellenére nem hagyja el azt a lakást, amire kötelezték, annak megvannak a következményei, a joghátrányt neki kell elszenvednie. A bírói végzés értelmében május elsején megtörténik a kilakoltatás" - kezdte a %RIPOST%-nak Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György, aki azt is elárulta: ez pontosan úgy néz ki a gyakorlatban, akár a filmeken!

Hogy ez pontosan mit jelent, mire jogosultak a rendőrök és a végrehajtók a kilakoltatás napján, azt megtudhatod a %RIPOST% szerdai lapszámából! Minden részletre fény derül!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!