Pásztor Anna nem hagyja abba, komoly elhatározásra jutott

Az énekesnõ életébe új szerelemként lopódzott be a gasztronómia. Olyan erõsen, hogy komoly elhatározásra jutott.

Pásztor Anna egyik ámulatból a másikba esett a TV2 főzőshow-jának forgatásai alatt. Először maga a megkeresés lepte meg, majd az a lelkesedés, ami az első pillanatban eluralkodott rajta. Mára pedig már megszokta, hogy furcsábbnál furcsább „kényszerei” támadnak, ha főzésről van szó.

"Az a helyzet, hogy teljesen átalakultam. Korábban semmit nem tudtam a konyhában kezdeni magammal, ma pedig már mindent tudni akarok. Kísérletezem és az eredményt hol a családomon, hol a zenekar tagjain tesztelem. Ma már kis dobozokkal felszerelve ülök be a buszba, és mindenkit etetek a kreálmányaimmal. Oké, van, hogy nem jön be a dolog és a főztöm a kukában landol, de ez egyre kevesebbszer van így, és bízom benne, hogy a jövőben már elő sem fog fordulni.

Ugyanis beiratkoztam egy gyorstalpalóra, és egy év múlva séf leszek!”

- mondta Anna a %RIPOST% napilap hétfői számában, melyből azt is megtudhatod, mit tett még az énekesnő annak érdekében, hogy bővítse tudását a verseny alatt.

Köztük van a győztes

Egy dolog biztos, a MasterChef VIP első évadának nyertese egy nő lesz, hiszen a döntő hétre, Mádai Vivien visszatérésével csak hölgyek kvalifikálták magukat. Hétfő estétől tehát Vivienn mellett Bay Éva, Pásztor Anna, Kondákor Zsófi, Janicsák Veca és Csomor Csilla adhat számot a hosszú hetek alatt magukba szívott gasztronómiai tudásról.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!