Liptai Claudia férjére fenik a fogukat a nők: Ezt üzente a műsorvezető

Nem kérdés, hogy nyáron sok nõ szíve összetört, amikor Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám kimondta a boldogító igent.

Liptai Claudia megannyi magánéleti kudarc és fájdalom után, három évvel ezelőtt találkozott a híres cukrászmesterrel, Pataki Ádámmal, aki mellett végre rátalált az igazi szerelem.

Közös gyermekük születése után összeházasodtak, és a nyilvánosság számára azóta is szinte tökéletesnek, harmonikusnak tűnik az életük. Ádám rendre tisztelettel és csodálattal beszél Claudiáról, a műsorvezető pedig ragyog a boldogságtól. És bár legtöbbször Claudiára irányul a reflektorfény, nemrég Pataki Ádámot is meginterjúvolták.

A cukrászmester az életéről, a házasságáról és a mesterségéről beszélt, ami nagy sikert aratott az internetező nők körében. Sokakat azonban nem érdekelte az a tény, hogy Ádám szíve foglalt. Azonnal irigykedő, vágyakozó hölgyek hozzászólásai árasztották el a világhálót. Minden kommentelő arról írt, hogy számukra Ádám az igazi férfi, belőle kéne még több, mert megtestesíti mindazt, amire egy nőnek szüksége van. De vajon mit szól ahhoz Claudia, hogy háziasszonyok sokasága vágyakozik a férje után? A %RIPOST% kérdésére rövid, ám annál velősebb választ adott.

"Én ezt az első perctől tudtam, boldoggá tesz, hogy mások is megismerhetik. És ennyi legyen is elég a nagyközönség számára, a többi az enyém”

– jelentette ki Claudia, aki szokásos, fanyar humorát is belecsempészte a válaszába, így jól érezhető belőle, hogy jaj annak a nőnek, aki Ádámra feni a fogát. Azonban minden jel arra utal, hogy Claudiának nincs oka aggodalomra, hiszen férje csak őt látja maga előtt, valósággal rajong a feleségéért.

Ha tudni szeretnéd, mit mondott a témában Pataki Ádám, olvasd el a %RIPOST% pénteki lapszámát.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!