tóth gabi
A népszerû énekes már fõiskolás évei alatt megtanult fõzni, bár akkoriban inkább a kényszerûség, mintsem a gurmé életérzés vitte rá, hogy fakanalat ragadjon.
Kocsis Tibor most a MasterChef VIP-ben igyekszik megmutatni, mire képes a konyhában.
"Annak idején főiskolásként megtanultam, hogy minden, mindennel passzol, ha úgy alakul. Remek ételeket készítettem abból, ami éppen a hűtőben, vagy a polcokon volt. Azóta persze sokat finomodtak a módszereim, így örömmel vállaltam a TV2 felkérését.
Jó kis tükör volt számomra ez a kaland és minden pillanatát élveztem
- mesélte lapunknak Kocsis Tibor, aki már fel is szerelte konyháját néhány eddig számára ismeretlen kütyüvel.
"Nem mondom, hogy igazi séf lettem, de hihetetlen sokat tanultam és olyan technológiákat sajátíthattam el, melyek az otthoni főzésben is hasznosak. A konyhámat már át is alakítottam kicsit, és beszereztem pár gépet és ezt-azt amikkel megtanultam bánni”
- mesélte az énekes, aki először hétfő este bizonyította, hogy helye van konyhában.