Ezért rettegett forgatás alatt a TV2 sztárja

Nyári Károly annyira félt, hogy bevonzotta a bajt a MasterChefben.

A műsor kezdete óta hangoztatják a versenyzők, hogy mivel nem a saját eszközeikkel dolgoznak, pengeélesek a kések és időre kell teljesíteniük, valahogy azt is elrontják a konyhában, amiben egyébként nagy rutinjuk van.

A kés és a kapkodás kombinációja pedig rendre komoly balesetekhez vezet. Nyári Károly zongoraművész esetében egy kisebb sérülés is drámát jelenthetett volna, hiszen a művész a kezéből él. Ezen a héten Károly is bemutathatta főzőtudományát, de a %RIPOST%-nak elmondta, a forgatás alatt szinte végig tartott attól, hogy nehogy megsérüljön a keze.

"Végig attól féltem, hogy elvágom az ujjamat vagy valami sérülés éri a kezemet, és akkor veszélybe kerül a szeptember 15-én az Erkel Színházban megrendezésre kerülő lemezbemutató koncertem.

Végig attól féltem, hogy elvágom az ujjamat.

Aztán meg is csúszott a kés és sikerült is egy kisebb balesetet okozni.

Szerencsém volt, én nem kerültem a baleseti sebészetre, mint előttem néhány versenytársam, de engem is el kellett látnia a stúdióban helyet foglaló orvosnak. Hatalmas kő esett le a szívemről, hiszen, ha levágom az ujjam végét, vagy egy mélyebb sérülés miatt össze kell varrni a kezemet, képtelen lettem volna zongorázni, le kellett volna mondanom a koncertjeimet"

– árulta el a művész, aki otthon is sok időt tölt a konyhában.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!