Struccokat nevel otthonában Magyarország Szépe

A 20 éves Szarvas Andrea lett a legszebb magyar lány, aki hamarosan felhagy a vidéki élettel.

Egy 20 éves vésztői lány, Szarvas Andrea lett Magyarország Szépe, ezért ő viselheti majd egy éven keresztül a Miss World Hungary-nek járó koronát és ő képviselheti majd decemberben Magyarországot Kínában a világversenyen.

A fiatal lány a királynői cím mellett a közönségdíjat és a legszebb mosoly díját is megnyerte. A békési lány élete most 180 fokos fordulatot vett, hiszen fel kell adnia a vidéki életet, hogy királynői kötelességeinek eleget tegyen.

„Nagyon nehezen tudom feldolgozni, hogy én lettem a királynő. Amikor hétfőn reggel felkeltem, akkor csak néztem a koronát és feltettem magamnak a kérdést, hogy tényleg megcsináltam? A legjobb érzés az, hogy rengeteg ember támogatott: a városom, a családom, a barátaim is. Fantasztikus érzés, hogy mind a három díjat megnyertem: a közönség díjat, a legszebb mosoly díjat és az első helyet is. Erre nagyon büszke vagyok. Nem terveztem, hogy jelentkezem a Magyarország Szépére, csak azért neveztem, mert anyukám tanácsolta” – mondta el a %RIPOST%-nak Andrea, akinek ezután teljesen megváltozik majd az élete, hiszen a Békés megyei 7000 fős városból Budapestre költözik, hogy elindítsa a karrierjét.

Andrea jelenleg Vésztőn él édesanyjával és öccsével. A család 16 struccot nevel. Eddig Andi feladata volt, hogy gondoskodjon az állatokról, hiszen édesapja és bátyja is Ausztriában dolgoznak.

„Kellett a segítségem a struccok körül, mert apukámék külföldön, anyukám pedig váltott műszakban dolgozik. A struccokat a bátyám hozta, de amióta külföldön dolgozik én etetem őket” – mondta el Andi, akinek először az édesapja, aztán pedig a bátyja költözött külföldre, hogy biztosítsák a megélhetésüket. „Eleinte nagyon nehéz volt a családomnak, amikor apukám Németországban vállalt munkát egy építkezésen, mert havonta csak egyszer tudott hazajönni. Most, hogy Ausztriában dolgozik a bátyámmal, szerencsére hetente látom őket” – mondta el Andrea, aki a struccok gondozása mellett évek óta aktívan sportol és minden nap szakít időt a testmozgásra. Andi mostanra kibékült a tükörképével, azonban ez nem volt mindig így. Ha szeretnéd megtudni, hogy mit gondolt magáról korábban Szarvas Andrea, olvasd el a %RIPOST% keddi lapszámát. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!