MC Hawer ismét nehéz helyzetbe került: újra kell tanulnia rappelni

Koczka Géza nincs egyszerû helyzetben, amióta vadiúj fogsort kapott...

Szerző RIPOST

Az MC Hawer és Tekknő rapperének újra meg kell tanulnia artikulálni a hakniszezon közepén új fogsora miatt - árult el a Blikknek Koczka Géza.

 "Nagyon bizarr! Hú, ezt a szót még ki sem tudom rendesen mondani... Maradjunk annyiban, hogy elképesztő, mert egyszerre örülök, hogy végre hibátlan a fogsorom és be vagyok rezelve, hogy minden rendben menjen a fellépéseinken. Augusztusra belerázódom" - mondta el a lapnak Hawer, aki volt már hasonló helyzetben.

"Több mint egy évbe telt, mire a csontpótlásos implantátum-beültetés eredménnyel járt és remélem, senki sem vette észre, hogy közben protézist viseltem. Hetekbe telt, mire megtanultam vele artikulálni, de ez még a szezon előtt volt, most viszont benne vagyunk a sűrűjében. Röhögök magamon, mert most tulajdonképpen az a szokatlan, hogy nincs protézisem" – mondta el MC Hawer, aki fogsora rendbe tételével zárta le alkoholistamúltját.

Ezen nincs mit szépíteni: elittam a fogsoromat. A tisztítást mellőztem, és amikor valamelyik fogam megfájdult, elmentem a dokihoz, és kihúzattam, így az arcüregemig sorvadt el az állkapocscsontom.

 

Hawernek összesen kilenc foga maradt a felső állkapcsában, de a fogak közötti részeken a csont is elsorvadt. MC Hawer bevallotta, kétmillió forintjába került az új fogsora...

 

Szerző RIPOST

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!